Nnywellness.com

Hvordan lage GPS monteringer


Hvordan lage GPS monteringer

Global Positioning System, kalt GPS, innrømmer sjåførene å finne hvor som helst i verden med liten innsats. Siden GPS brukes primært i biler, må enheter som støtter teknologien monteres på dashbordet. Mens GPS monterer er produsert og solgt noe GPS er tilgjengelig, de krever montering endringer som kan skade dashbordet. Spare penger og bruke noen enkle fabrikasjon teknikker for å gjøre en GPS mount som ikke skade dashbordet.

Instruksjoner

• Bestemme hvor montering. GPS bør monteres på et sted som er lett å se mens du kjører. Tar et stykke papir omtrentlig størrelsen på GPS og følger det på instrumentpanelet med maskeringstape. Merk om det er lett å se fra førersetet. Flytte papiret rundt til du finner en god plassering.

• Utforme fjellet med en plattform for GPS å sitte på og en liten lip å støtte GPS. Leppe skal være 1/2 tommers bred og lengden på GPS. Måle GPS. Opprette en enkel skisse av GPS fjellet, å enhetens tegningen.

• Kjøpe materialene for prosjektet. Gjør monteringen fra 1/4-tommers ABS, tilgjengelig på noen plast forhandler. Har plast forhandleren kuttet ABS plattformen tegningens dimensjoner som en del av ABS lengden av plattformen og 1/2 tommers bred. Kjøpe en tube gapet fylle akryl sement samt et stykke industrielle selvklebende borrelås 12 inches lang.

Akryl gapet fylle sement fungerer med ABS.
Samle GPS mount. ABS har en strukturert side og en uferdige. Teksturerte siden vil stå overfor oppover. Plass en tynn perle langs en av kantene på ABS brukes for GPS-plattformen. Forsiktig plassere mindre stykke ABS på perlen lim. La dem tørke i minst 24 timer. Leppe representerer bunnen av plattformen.

Bruk sterke saks til å klippe borrelåsen.
Bruk et par sterke saks til å klippe fire 3-tommers strimler av borrelås. Dette brukes til å montere GPS til plattformen og plattformen på instrumentpanelet.

• Bruke borrelåsen til plattformen. Løsner støtte av en side av to strimler av borrelås. Posisjon to borrelås strimler på plattformen. Plass dem langs toppen og bunnen av plattformen lengde. Den selvklebende siden plasseres på plattformen ansiktet.

• Montere GPS-plattformen. Fjerne de gjenværende selvklebende bakside fra borrelåsen. Plasser GPS slik at den midtstilles på plattformen. Skyv GPS mot selvklebende bakside før det holdes fast på plass.

• Montere GPS på instrumentpanelet. Løsner støtte fra en side av resterende to strimler av borrelåsen. Montere strimler på baksiden av plattformen. Fjerne de gjenværende lim bakside. Plasser GPS i riktig sted på dashbordet. Bruk trykk plattformen til binding det til limet.