Nnywellness.com

Hvordan fungerer propan for biler?


Hvordan fungerer propan for biler?

Propan fungerer ligner vanlig bensin. Det må være en drivstoff-luft-blandingen, og det må sprøytes inn en sekvensielt tidsbestemt motor for å brenne effektivt og ren. Prosessen er veldig mye det samme som bensin og diesel, men deler skal være annerledes, som det har å kunne håndtere injisere en gass og ikke en væske i motoren.

Hvordan en bil brenner propan?

Propan starter i en forseglet tank hvor det omdannes til gass fra en væske. Gassen sendes deretter gjennom linjene til en drivstoff-luft mikser i forbrenningskammeret. Så snart drivstoff-luft er riktig blandet, sendes det deretter til drivstoff sprøytebrukere som det er sekvensielt sprayet inn motoren for maksimal kraft og effektivitet. Det er en gass, brenner det mye renere enn vanlig flytende bensin. Virkningene på atmosfæren er renere brennende drivstoff som ikke skade ozonlaget.

Maintennance på en propan Motor

Propan brenner ikke som bensin, så det er ingen karbonmonoksid fra eksos og drivstoff brenner så rent at det er ingen innskudd eller rester i forbrenningskammeret. Rent-brennende drivstoff holder maskinen oljen renere lenger. Mens du får bensindrevet bilens olje endret 3000-mile mellomrom, må du bare endre oljen i en propan bil på hver 10.000 miles. Den eneste grunnen er propan gjør oljen mer tyktflytende enn i en vanlig gass-brenning bil.