Nnywellness.com

Hvordan erstatte startmotoren til en 1994 Hyundai


Hvordan erstatte startmotoren til en 1994 Hyundai

Hvis du aktivere nøkkelen i din 1994 Hyundai og bilen starter ikke, kan så du være ute på å erstatte starteren. Det er et par forskjellige måter å vite sikkert om starteren er problemet. Hvis du prøver å hoppe bilen, men det fortsatt ikke starter, så det er en indikator som batteriet ikke er problemet. Hvis du hører starteren rotere og klikk, men motoren ikke snu, så det er et annet tegn på at starteren er dårlig og må byttes.

Instruksjoner

• Finn starteren i motorrommet. Siden Hyundai laget flere ulike modeller i 1994, kan starteren plasseres i forskjellige steder avhengig av motoren i bilen. For eksempel ligger startpakke for en Hyundai Scoupe under inntaket manifold i brannmuren. Starteren i 1994 Hyundai Sonata ligger på bunnen av motoren, mellom motor og girkasse avskjeds linje, like over drivakselen. Starteren er omtrent halvparten på størrelse med en fotball og har to sylindriske metall deler, hvorav den ene er større enn den andre.

• Kjøre bil til ramper eller bruk et gulv jack og jack står hvis starteren ligger under motoren og må nås fra nedenfor. Hvis starteren er under inntaket manifold eller er tilgjengelig andre steder fra toppen av motoren, så trenger du ikke å heve bilen.

• Koble terminalen negative batterikabelen fra din 1994 Hyundai. Berør ikke andre deler av motoren i 15 minutter, etter å koble batterikabelen, som du kan fortsatt risikere elektrisk støt med gjenværende kostnader buildup i elektriske systemet. Også unngå kontakt med motoren kjølevifte, som kan slås på automatisk, selv når bilen er deaktivert.

• Koble elektriske kategorifanen som fører fra starteren til det elektriske systemet.

• Bruk en socket eller torque fastnøkkel til å skru boltene koble startmotoren til motoren. Forretter har vanligvis to bolter som kobler dem til svinghjulet; men har noen modeller tre bolter. Din kan variere avhengig av hvilken søkemotor du har i din 1994 Hyundai. Avsette bolter.

• Skyv starteren svinghjul tilkoblingen og erstatte den med den nye starteren. Hold din gamle forrett og tilbake til deler butikken der du kjøpte din erstatning for refusjon på starteren er kjernen. Boltene på nye starteren og koble elektriske kategoriene.

• Koble til batterikabelen, og slå på bilen. Hvis det fortsatt ikke skru, må du kanskje ikke riktig justering mellom svinghjulet og starteren. Fjerne batterikabelen, unbolt starteren og setter det inn igjen.

• Koble andre deler som ble tatt av til starteren, som inntak manifold samlingen for 1994 Hyundai Scoupe.

• Kjøre bil av rampen eller senke den med gulvet jack, så ta din 1994 Hyundai ut for en test-stasjonen.