Nnywellness.com

Feilsøking for Sony Ericson Z520A


Feilsøking for Sony Ericson Z520A

Sony Ericsson Z520A Vend cell phone har en mediespiller, et kamera, Bluetooth-teknologi, multimediemeldinger, internettilgang, e-posttilgang og arrangør. Når telefonen er samlet og belastet, kan du ønsker å prøve den ut. Under den første par bruken, kan du oppleve små problemer, for eksempel strømbrudd, tilkoblingsproblemer eller mangel av hukommelse behandlingskapasitet. Hver av disse kan korrigeres med grunnleggende innstillingen, vedlikehold eller en generell nullstilling.

Instruksjoner

• Slå av Z520A av og på hver dag for å frigjøre minne, hvis problemer med minnekapasiteten utvikle. Start telefonen hver dag frigjør minne. Hvis start ikke løser minne problemet, kan du utføre en generell nullstilling. Bruk navigasjonsknappen til å velge "Innstillinger > Generelt > Master Reset." Velg "Tilbakestill innstillinger" for å slette alle innstillingen endres eller velge "Tilbakestill alle" tilbakestille og slette alle ekstra og redigert materialer som meldinger, kontakter og nedlastinger. Sikkerhetskopiere alt materiale før utføre tilbakestiller.

• Kontroller Bluetooth innstillingene for din Z520A og bekrefte at det er på og synlig, hvis Sony ikke er oppdaget av andre enheter. Bruk navigasjonsknappen til å velge "Innstillinger > tilkobling > Bluetooth."

Bruk navigasjonsknappen til å velge "Slå på". For å gjøre telefonen synlig, velger du "Innstillinger > tilkobling > Bluetooth > synlighet > Vis telefon."

• Koble fra laderen fra bunnen av telefonen og veggen for å tilbakestille tilkoblingen, hvis telefonen ikke betalt riktig. Inspisere lader ledningen for skade, for eksempel tårer eller tynnslitt. Dersom ledningen er skadet, erstatte laderen. Koble en separat elektronisk enhet til utsalgsstedet for å bekrefte at den fungerer riktig. Sett inn laderen i bunnen av Z520A med symbolet opp.. Koble ledningsstøpslet til laderen i stikkontakten. Lading batteriindikatoren skal vises på den ytre skjermen.

• Snu telefonen, trykk ned batteridekselet og Skyv dekselet, hvis telefonen plutselig fortaper makt. Ta ut batteriet fra kammeret og inspisere metallkontaktene på begge batteriet og inne i kammeret for støv eller skitt. Hvis metall kontaktene er skitne, dyppe en vanlig bomullspinne i isopropyl alkohol og forsiktig tørke bort smuss. Sett inn batteriet med sin metallkontaktene berøre metall kontaktene inne i kammeret. Skyv dekselet på baksiden av Z520A, inntil den smetter på plass.