Nnywellness.com

Hvordan å identifisere berging verftet motor markeringer


Hvordan å identifisere berging verftet motor markeringer

Enten du vil identifisere søppelplass motorer som en hobby, eller du vil gjenopprette gamle biler og trenger å finne en bestemt motor for prosjektet, er det viktig å vite grunnleggende motor identifikatorer før du besøker en restverdi verft så du ikke er overveldet av hundrevis av maskinen anvendelig.

Instruksjoner

Studere motoren du ønsker

• Se på fargen på motorblokken og formen på dekslene. Fargene kan angir ikke bare lag av motoren, som Chevrolet eller Ford, men modellen som motoren ble opprinnelig tatt. For eksempel ble mange tidlig Ford blokker malt blå, mens Chevrolet V8 kvartaler fra biler var ofte oransje mellom 1955 og 1968. Chrysler motorer brukt en rekke forskjellige farger gjennom årene for alle forskjellige programmer, men dominerende farger inkludert turkis, blå og oransje. Fargekoding av motorer endte i 1980, og så det er ikke en god indikator for siste året motor identifikasjon. Med ribber deksler med en "Cobra" insignia indikerer en Ford Racing motor, mens tidlig Chevrolet motorer i V8 familien ofte inkludere skript "Chevrolet" logo på motoren.

• Se store og små blokken motorer å lære forskjellen mellom to. Ofte er dette vanskeligere enn man kunne forvente. En Chevrolet 400 kubikk tomme motoren er en liten blokk, mens en 396 er en stor blokk. Se etter større deksler på store blokken motorer, samt en mye større inntak manifold enn en liten blokk-motor.

• Lær å finne ut året av en motor basert på felles indikatorer. Hvis du trenger en innsprøytning Camaro motor, for eksempel unngå motorer som har runde luftrensere på toppen, som disse er forgasser motorer. Tilstedeværelsen av en elektrisk vifte indikerer også at bilen var en siste året motoren i stedet for en tidlig motor. Mens klimaanlegg ble vanlig etter 1960, med som halv biler på veien kan med air condition, tilstedeværelse eller fravær av et klimaanlegg kompressor eller mounts for en luftkondisjonering kompressor indikere en pre- eller post 1950 motor.

• Bestemme kjøretøy ID nummer stampings på motoren du ser på. Bruk VIN identifikasjon guide for å finne ytterligere informasjon om motoren. Når du finner en motor som er riktig aldersgruppe, fargekode og størrelsen du trenger, kan du bruke VIN identifikasjon boken for å dechiffrere VIN koden finner du stemplet på baksiden eller foran på motorblokken. Dette vil fortelle deg nøyaktig hva bilen motoren opprinnelig kom i, alternativene bilen kom med fra fabrikken og selv den opprinnelige fargen på bilen.