Nnywellness.com

Deaktivere en elektrisk pipeorgel


En elektrisk pipeorgel brukes ofte til å gi musikalsk akkompagnement for kirken kor. Mekanismen for en elektrisk pipeorgel er avhengig av en rekke bytte kontakter å oversette tastene trykkes inn lyd, med motorer som krever periodiske smøring for å fungere riktig. Deaktivere en elektrisk pipeorgel kan være nødvendig slik at den kan lagres trygt. Noen forsyninger fra en jernvarehandel vil være nødvendig, vil noen kjennskap arbeider med elektroniske kretskort.

Instruksjoner

• Koble elektriske pipeorgels strømledningen fra stikkontakten. La orgelet sitte uten tilsyn for to dager å lade alle gjenværende elektrisitet. Dette er lik fremgangsmåten før du åpner en rør-basert TV.

• Fjern skruene fra baksiden av orgelet med en Phillips-skrutrekker. Sett tuppen av en flat kanter skrutrekker i mellom bakpanelet og orgels chassis på den ene siden. Trykk spissen under bakpanelet og trekke tilbake for å heve det av kabinettet. Gjenta denne prosedyren på den andre siden av bakpanelet. Trekk baksiden av kabinettet med fingrene.

• Mål lommelykten på kretskort nå åpenbart inni kabinettet. Finn batteri klippet på en av kretskort. Stikk en flat kanter gullsmedens skrutrekker under batteriet (eller én av batterier hvis det finnes mer enn én) inne klippet og trekke opp. Grep kanten av batteriet med nål nebbtangen. Trekk batteriet ut av batteriet klippet. Kast batteriet riktig.

• Finn metall tappene på hver side av bunnen av kretskort. Grep pluggen dekker slutten av en av kategoriene med de nål nebbtangen. Trekke i støpslet av kategorien gjenta denne fremgangsmåten for å fjerne alle pluggene fra kategoriene.

• Blåse av kretskort med trykkluft. Rist kan elektrisk renere spray i fem sekunder. Spray en av kretskort med elektrisk renere spray, starter øverst venstre et kretskort og flytte over til høyre og deretter tilbake igjen, helt nederst til høyre. Gjenta dette med alle andre kretskort. Sett på igjen bakpanelet og koble skruene.