Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoff på en 2003 Honda Civic EX


For noen som aldri har gjort det før, endre drivstoff er filter en enkel prosedyre. Det tar ca 30 minutter. Drivstoff filtre beskytte bilens motor fra utenlandsk materiale ved filtrering partikler som komme inn drivstoff. Honda anbefaler at du endrer din dieselfilter hver 20 000 til 30.000 miles. Endre din dieselfilter regelmessig kan føre til tusenvis av dollar i skade på motoren.

Instruksjoner

• Finn et nivå område å arbeide. Parkere din Civic, men la motoren kjører. Finn din sikringsskapet, under rattet, og ta ut drivstoffpumpe sikringen. Civic bør inaktiv i bare en liten stund. Det vil gå tom for gass og dør. Dette avlaster presset i din drivstoff.

• Åpne panseret på din Civic. Finn din dieselfilter. På en 2003 Honda Civic ligger langs brannmuren kun tommer til høyre for batteriet (på førerens side).

• Bruk to skiftenøkler for å fjerne hex boltene som er sikret til toppen av drivstoffilteret i drivstofftanken. Bruk en fastnøkkel til å holde lavere vaskemaskinen bolt mens du bruker den andre fastnøkkel til å løsne øvre hex bolten. Gjør samme for hex boltene som er sikret under drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Bruk en skiftenøkkel socket for å fjerne brakettene på sidene av drivstoffilteret i drivstofftanken. Som du skal koble fra parentesene, bør din dieselfilter slipper seg selv fra brannmuren. Fjern drivstoffilteret ved å trekke det oppover.

• Erstatt det gamle filteret med et nytt filter. En slags dieselfilter som passer din Civic er Beck Arnley drivstoff filter, delenummer 6015-05011531. Koble dieselfilter til brannmuren i parentes. Sikre hex bolter til drivstoffilteret ved hjelp av et nytt sett med hex skiver.

• Gå til din sikringsboks og koble drivstoffpumpe sikringen. Start motoren.

Tips og advarsler

  • Bruk beskyttende øye slitasje og briller når du bytter din dieselfilter.