Nnywellness.com

Hvordan installere Lug vanskelige problemer


Enten du utfører vedlikehold på bremser og rotoren systemet eller bare endre et flatt dekk, når du fjerner et hjul fra din bil eller lastebil og senere erstatte det, er det viktig at du installere det lug vanskelige problemer å holde hjulet på plass. Det er trygt å anta at bilen vil være opp på knekter eller jack står når du først begynner å installere det lug vanskelige problemer, men sørg for at du Senk den før du dreiemoment det lug vanskelige problemer ned tett; ellers er det en risiko for at trykket av torquing det lug vanskelige problemer kan rock bilen utenfor jack eller jack står.

Instruksjoner

• Erstatte hjulet på lug mutter innlegg hvis det ikke allerede er tilstede; bare linje hullene i hjulet med innlegg og skyv det over dem til det sitter trygt.

• Start med bunnen lug mutteren. Plasser det selv mot innlegget og vil vri det med klokken - til høyre - å stramme. Stram den bare til det er tettsittende; ikke bekymre deg gjør det svært stramt akkurat nå.

• Hånd-stram resten av det lug vanskelige problemer. Det er ingen bestemt rekkefølge å gjøre dette - bare pass på at de er på sted.

• Bruke en manuell fastnøkkel eller dekk jern å stramme det lug vanskelige problemer. Igjen, du arbeider dem ned slik at de er hånd-stramt eller LUN - ikke bekymre torquing dem ned. Denne gangen du følger et mønster. Hvis det er seks lug vanskelige problemer på hjulet, start med bunnen lug mutteren, så stramme motsatt, topp lug mutter. Velg en annen lug mutter, stramme og stram motparten. Til slutt, stram de to siste lug vanskelige problemer. Hvis det er fem lug vanskelige problemer på rattet, starter med den laveste lug mutteren, så stramme en av de to lug nøttene som er lengst fra det, og stram eneste av de lengre to lug vanskelige problemer fra den bare-strammet som ikke allerede har blitt strammet, og så videre. I hovedsak følger du mønsteret for en fem-spiss stjerne mellom det lug vanskelige problemer.

• Senk bilen til bakken.

• Bruk en momentnøkkel for å stramme det lug vanskelige problemer til riktig dreiemoment. Momentnøkler er tilgjengelig på auto deler eller jernvareforretninger, og du kan finne riktig momentet for det lug vanskelige problemer på bilen din i delen vedlikehold i brukerhåndboken, i håndboken til reparasjon, eller spørre på auto deler butikken.

• Dreiemoment det lug vanskelige problemer i passende mønster: Hvis det er fem nøtter du vil plukke en nøtt å begynne med, dreiemoment det riktig, og deretter bytte til en av de to nøttene lengst borte fra den. Deretter dreiemoment lengst lug mutteren fra den siste strammet som ikke har allerede blitt strammet selv og så videre, inntil du har strammet alle fem. Med seks lug mutter hjul, bare Velg en lug mutter, stramme og stram motsatt på den andre siden av hjulet huben. Deretter velge en annen ikke-ennå-strammet mutter, stram den og motsatt, og endelig stramme de resterende to lug vanskelige problemer.

• Kjøre bilen for 25 miles, så recheck dreiemoment.