Nnywellness.com

Hvordan installere en 5 hjul Trailer knirkefritt


Hvordan installere en 5 hjul Trailer knirkefritt

Installere en femte hjulet trailer knirkefritt til lastebil vil tillate deg å slepe leiligheten din mobil med letthet så lenge hengerfestet ditt er riktig installert. Ikke forsøk å taue en tilhenger som samsvarer med eller overgår bæreevne slep kjøretøy; tillater en 20 prosent fudge faktor vil sikre at du trygt kan taue det femte hjulet uten altfor bruk suspensjon av lastebilen. Femte hjulet trailer uhell montere til midten av din lastebil seng og gi sterke tauing forbindelser.

Instruksjoner

• Bruk en 3/8-tommers skralle med en utvidelse og en Torx hodet socket for å unbolt eksos varmeskjoldet fra undersiden av lastebilen sengen.

• Skyv den femte hjulet knirkefritt kit bakre kryss-medlem mellom toppen av rammen skinne og bunnen av sengen av lastebilen. Bruke en 1/2-inch ratchet og socket for å løsne seng montering boltene hvis passformen er å skyve i det bakre kryss-medlemmet. Gjenta dette trinnet med andre under sengen kryss-medlemmet. Unbolt din lastebil fabrikken brems kontrolleren fra førerens side rammen skinne med en 3/8-tommers ratchet og kontakten hvis bilen er utstyrt med en.

• Skyv ramme hakeparentesene fra stikk kit på utsiden av rammen bak dekk. Bruk 3/8-tommers ratchet og socket å løst bolt dem på plass. Bruk hakket i siden braketten som passer med lastebilen sengens center firkant rør for å justere den. Rett monteringsbrakettene på siden av rammen med hullene i kryss-medlemmer fra trinn 2. Bolt dem 3/8-tommers ratchet og socket.

• Tre spisse bolten (leveres med Hengerfeste kit) gjennom hullene i bunnen av kryss-medlemmer slik at den spisse enden peker mot bunnen av lastebilen sengen. Stramme bolten ned slik at den får støt i gulvet av lastebilen sengen.

• Knytte et hull så til en drill og finner støt i gulvet i lastebil sengen opprettet i trinn 4. Plass i midten av hullet så på brak. Bore ut fire 2 1/2-tommers hull i lastebil sengen gulvet. Fjerne de sirkulære pucker fra stikk kit, plassere dem inn i hullene og installere dem med en skralle, Torx hodet socket og bolter i settet.

• Skru fast alle skruene sikkert. Har en assistent hjelpe deg plukke opp opphenget og plassere den på de sirkulære pucker knyttet til lastebilen sengen.