Nnywellness.com

VTech telefon instruksjoner


VTech hjem telefon kombinere pålitelig kommunikasjon med lett-å-bruke funksjoner som innringer-ID, høyttalertelefon og kontaktlister. Lære å bruke en VTech telefon er enkelt og tar bare noen få minutter, slik at du mer tid til å koble til de du elsker.

Batteriinformasjon

Håndsettet på telefonen VTech drives av et oppladbart batteripakke som belaster når telefonen er i sin base. For best resultat anbefaler produsenten lading håndsettet i en full 16 timer før første gangs bruk. Den oppladbare batteripakken er beskyttet mot overlading så det er trygt å la håndsettet lade når som helst. Hvis batteriet i håndsettet er lav, en varslingstone lyder eller "Lav Batt" LED lyset begynner å blinke. Bør den oppladbare batteripakken skadet og må byttes, utskifting batterier er tilgjengelig for kjøp fra produsenten.

Definere

Sette opp telefonen VTech, velger du en plassering i hjemmet som er nær en elektrisk stikkontakt og telefon veggkontakten. Koble AC-adapteren, og velg mellom Tone og puls service for telefonen. Finn bryteren "Tone/puls" på bunnen av telefonens base. Telefonen er forhåndsinnstilt for automatisk telefontjeneste. Hvis du har puls tjenesten, også kjent som roterende service, vende bytte til innstillingen "Pulse". Koble telefonkabelen ved å koble ene enden av telefonledningen til veggkontakten og den andre enden inn på baksiden av telefonen VTech. Når du har kontrollert og bekreftet summetone, er sette opp telefonen VTech fullført.

Operasjon

Knappene på håndsettet på telefonen VTech brukes til å utføre en rekke funksjoner. Tastaturet brukes når telefonnummeret eller lagre kontaktinformasjonen på telefonen. Volumkontrollene, ligger på siden av VTech telefoner, brukes til å øke eller redusere ringevolum. "Flash"-knappen brukes til å veksle mellom anropene ved samtale venter. På "Repeter" knappen brukes til å ringe det mest sist oppringte nummeret. Knappen "Hold" plasserer en aktiv samtale på vent og kan trykkes en gang å frigi. Besvarer anrop til telefonen VTech er like enkelt som å løfte av røret og avslutningen samtalen er like enkelt som å plassere telefonen tilbake i laderen.

Stell og vedlikehold

Riktig Stell og vedlikehold kan bidra til å sikre at telefonen VTech yter sitt beste. Dette inkluderer å holde telefonen VTech rent, ut av ekstreme temperaturer og fuktighet overflødig. Hvis du trenger å rengjøre telefonen VTech, tørk av den med en myk klut som er fuktet med mild såpe og vann, tørk med en myk klut. Hvis telefonen kommer i kontakt med vann, tørke telefonen grundig med en myk klut. Også ta vare når du bruker elektrisk utstyr som en VTech telefon under tordenvær som overspenning kan skade telefonen.