Nnywellness.com

Samsung M8800 spill


Samsung M8800 spill

Samsung M8800 er basert på den eldre modellen Samsung Omnia og gjeldende versjon er også kalt Pixon eller Bresson, avhengig av teleoperatøren. Telefonfunksjonene storskjerm som dekker nesten hele fronten og mange spillutviklere har tatt nytte av denne telefonens mange funksjoner. Game sjangere på denne telefonen varierer fra klassiske brettspill til fartsfylt actionspill.

Større enn Sudoku

Større enn Sudoku er et brettspill for en spiller. Større enn Sudoku er spilt i samme måte som vanlige Sudoku. Du prøver å fylle en 3-ved-3 boksen, rad eller kolonne med tallene 1 til 9 uten like poster. Den vanskelige delen kommer med større-enn-symbolet. I hver 3-av-3, de små boksene er forbundet med større-enn symboler. Dette viser hvilket nummer er større i hver boks.

Pong evolusjon

Pong utviklingen er en single player arkadespill. Vanligvis med Pong konkurrere du i nivåer for å slå av datamaskinen før tiden renner ut. Pong evolusjon får du fire årer å stanse kulene treffer veggen i stedet for én. Istedenfor å gå til neste nivå, har du blokker vises hastigheten på ballen øker og størrelsen på spill området øker. Pong utviklingen har også fordelen av for å spille på fullskjermmodus.

Lunsjpause

Lunsjpause er en single player arkadespill hvor du er en server i en restaurant bestillinger, levere dem og sørge for at alle kunder er fornøyde under en travel tid. Du starter sitteplasser kundene på en av fem bord. Du ta rekkefølgen når de er klare, levere mat og samle inn penger. Ansporingen av spillet er å slå klokken og å nå målet pengene totalt på slutten av service for. Andre funksjoner inkluderer å kunne oppgradere din spisestue området som du tjener penger.

Koble hjerter

Koble hjerter er en single player brettspill ligner tradisjonelle brettspillet koble fire. Målet med dette spillet er imidlertid å koble fire hjerter av samme farge på rad, diagonalt eller over. Det er to farger, rød og blå, å velge mellom. Bare velg din farge, så spille mot datamaskinen til å bli den første spilleren å få fire hjertene til farge på linjen.