Nnywellness.com

Hvordan brenne en DVD fra en DVR


Hvordan brenne en DVD fra en DVR

Brenne en DVD fra en DVR er en enkel og grei prosess. Digitale videoopptakere lagre video data på en intern harddisk. Dataene registreres vanligvis kabel eller satellitt-TV-sendinger og kan enkelt overføres til en DVD-opptaker som kan deretter "brenne" data på en tom DVD.

Instruksjoner

• Finn lyd og videoutgangene på din DVR. Disse vil være tre pluggene på baksiden av DVR merket "video", "audio L" og "audio R." De er vanligvis fargekodet gule, røde og hvite. Kontroller at kontaktene er merket "Output."

• Finn de lyd- og videoinngangene på DVD-brenneren. Dette vil også være fargekodet gule, røde og hvite. Kontroller at kontaktene er merket "Input".

• Koble komposittvideokabler til både DVR utgangene og DVD opptaker kontaktene. Komposittvideokabler kommer tilkoblet i sett på tre. Noen er fargekodet; andre er ikke. Hvis de er fargekodet, kobler du de gule kabelen endene til gul kontaktene, rød i rødt og hvitt i hvit. Hvis de ikke er fargekodet, må du kontrollere at alle kablene samsvarer med tilsvarende fargede kontaktene.

• Sett en tom DVD i DVD-opptakeren. Det er viktig å vite om DVD-opptakerens bruker DVD + eller DVD-plater. Dette er forskjellige systemer, og de er ikke utskiftbare.

• Brenne direkte til en DVD. Dette er det tregere av de to alternativene. Du kan gjøre dette ved å spille programmet på din DVR og trykk "record" på DVD-opptakeren. Programmet vil bli registrert på tom DVD i sanntid. Det betyr et to timers program vil ta to timer å spille.

• Brenne en DVD med DVD opptaker harddisken. Dette er et raskere alternativ hvis du brenner flere kopier av en DVD. Først må du laste ned programmet DVR i harddisken i sanntid. Trykk "Spille" på DVR og posten programmet til harddisk eller HDD. Du kan deretter redigere, opprette kapitler og gi titler før brenning til DVD med høy hastighet. En to-timers opptak kan ta så lite som 15 minutter ved høy hastighet.

• Husk å "finish" DVD. Dette er et viktig skritt slik at DVDen kan vises på alle DVD-spillere. Velg "Ferdig DVD" fra post-menyen. Det vil be deg om å velge en meny-skifer, så det vil tilbringe omtrent et minutt etterbehandling DVD. Prosessen er fullført.