Nnywellness.com

Hvordan installere Hood kuler på en Mustang GT


Siden de først ble introdusert som 1965 modell, vært Ford Mustangs tilgjengelig med en GT-pakke. Selv om Ford har endret innholdet i GT pakken fra år til år, inneholder det vanligvis suspensjon oppgraderinger, ekstra instrumentering, høy ytelse oppgraderinger og flere visuelle styling køer, som spoilere, bakken effekter og GT emblemer. Noen GT eiere kan ønske å oppgradere sine biler ytterligere med tillegg av panseret kuler.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Mustang. Fjerne under panseret duken ved nysgjerrige ut beholde klippene med en flat skrutrekker. Plass klips til side. Senk duken av panseret og sett det til side. Lukke panseret.

• Plass montering malen for scoop på midten av panseret i hvor du ønsker å montere den. Tape malen til panseret med maler tape. Lage innrykk i overflaten av hetten ved å holde en center punch i midten av hver monteringshul i malen og rapping det med en hammer.

• Fjern tape og malen fra panseret. Sett inn en borekrone i en elektrisk drill som er en størrelse større enn montering stendere på scoop. Bore i panseret bruker innrykkene laget med center punch som en guide.

• Scoop på panseret, kø montering stenderne med hullene du har drillet. Pass på at du ikke skraper maling på panseret eller scoop. Sikre scoop til panseret med maler tape.

• Åpne panseret. Plassere skiver over scoop's stikker montering stendere gjennom undersiden av panseret og sikre med nøtter over tråder fingeren stramt. Stram nøtter med en skiftenøkkel i en krysser mønster, men ikke over trekk.

• Skyver under panseret fôr på plass og fest den med de originale klippene. Skyv klippene inn monteringshullene til de klikker på plass. Lukke panseret og fjerne malere tape fra scoop.

Tips og advarsler

  • Opprette hette scoop hvis en ikke ble levert med din installasjon utstyr. Skyv scoop på papp slik at montering stendere og styrepinnene gjør en fordypning i papp. Spore omrisset av scoop på papp og klipp den ut med saks.
  • Denne fremgangsmåten beskriver hvordan du installerer en kosmetisk, ikke-fungerende hette scoop på 1999 til 2004 Mustang GTs. Selv om installasjonsprosedyren installere hette scoop, om funksjonelle eller ikke, er ganske like på andre års Mustangs, det kan være små forskjeller i prosedyren. Kontroller instruksjonene som fulgte med scoop for detaljer.