Nnywellness.com

Hvordan fjerne tenningen på en Trans Am


Tenningen på en Pontiac Trans Am er ansvarlig for signalering starteren å snu, som igjen starter motoren. Hvis din Trans Am tenningsbryteren går ut, starteren vet ikke når å engasjere og Trans Am starter ikke. Hvis du vil løse problemet, må du erstatte tenningen med en ny. Først, har den gamle bryteren å komme ut. Vi tar denne ettall av en 2002 Pontiac Trans Am, men prosessen er lik for Trans Ams bygget i andre år.

Instruksjoner

• Pop panseret. Fjerne negative og positive terminal tilkoblinger med en åpne slutten fastnøkkel. Tillate Trans Am å sitte i 30 minutter. Lås rattet ved å skyve den fra side til side, så at tenningen er låst på plass også.

• Fjern panelet under rattstammen med 1/4-tommers ratchet og socket. Unbolt styringsgruppe kolonnen dekselet med 1/4-tommers ratchet og kontakten også. Unbolt rattstammen fra oversikten rammen med 1/2-inch ratchet og kontakten og deretter senke kolonnen ned litt for å få tilgang til toppen av kolonnen.

• Koble det gule ledningsnettet på rattstammen med hendene og deretter koble gjenværende ledningene på kolonnen. Fjerne tenningen bryteren aktuator stangen fra tenningen bruker Phillips-skrutrekker. Fjerne tenningen fra bilen.