Nnywellness.com

Definisjonen av kompakte biler


Kompakte biler er små og kan komme inn i noen av de strammeste parkeringsplasser. Det er noen forskjellige ting som anses før en bil er satt i kategorien kompakte, og hva som utgjør en kompakt bil i USA er ikke nødvendigvis brukt utenlands. En kompakt bil, av USA standarder, er en bil som er større enn en super mini bil.

Historie

Kompakt bil klassen kom om når et selskap ved navn Nash introdusert en bilmodell kalt the Rambler rundt 1950. The Rambler ble bygget på en akselavstand som målte 100 tommer. Imidlertid var kompakte biler produsert før andre VERDENSKRIG i USA. Begynnelsen av Rambler, men ga bilen en klassifisering.

Klassifisering

Den kompakte bilen må også være mindre enn en familiebil, som ville bli klassifisert som stor. Hva er kjent som en kompakt bil i USA anses en bilmodell i Europa, men de er i utgangspunktet samme.

Identifikasjon

Om det er noen argumenter om hva som utgjør en kompakt bil, en dette er sikkert; de måler vanligvis mellom 161 og 175 tommer lenge hvis de er kupeer eller sedan. Men hvis de er kombi, kan de måle mellom 173 og 181 inches lang.

Søkemotor

Mest kompakte biler utstyrt med 4-sylindret bensindrevet motorer, som er vanligvis 1.5 til 2,4-liters motorer. Disse typer motorer gir normalt biler overalt fra 100 til 170 hestekrefter. Det er imidlertid noen kompakte biler som følger med 1.3 eller 1,4-liters motorer. Det er høy ytelse kompakte modeller som er utstyrt med 2.0 2,5-liters 4-sylindrede motorer, og i noen tilfeller 3.2-liters V6 motorer. Disse større motorer gir bilen overalt fra 170 til 300 hestekrefter, som er betydelig mer enn sine mindre kolleger.

Typer

Mange selskaper produserer kompakte biler; Det er vanskelig å finne et selskap som ikke har noen form for kompakt modell tilgjengelig for kjøp. Kompakte biler kommer i en rekke modeller og farger. Noen av selskapene som produserer eller har produsert kompakte biler er: Toyota, Honda, Mitsubishi, Chevrolet, Dodge, Mazda, Subaru og Dodge. Kompakte modeller er ikke begrenset til disse selskapene, men.