Nnywellness.com

Hvordan kjøpe billige digitalkameraer


Det er mange forskjellige måter å kjøpe et billig digitalkamera med samme kvalitet som full priset kameraene du vil finne i butikkene. Kjøpe en brukt eller rabatt merke digitalkamera kan spare mye penger, og du ikke trenger å ofre kvaliteten på bildene du vil ta eller kjøpe et kamera som har færre funksjoner enn de som finnes på dyrere modeller.

Instruksjoner

Hvordan kjøpe et billig digitalkamera

• Bestemme funksjonene du vil ha på kameraet du kjøpe og bestemme nøyaktig hvor mye du er villig til å bruke på høyre kameraet. Lag en liste over funksjoner sammenligne kameraer når shopping online eller i en butikk.

• Sjekk online rubrikkannonser i ditt område. Nettsteder som Craigslist.com tillater (se ressurser) brukere å selger alle slags elementer inkludert digitale kameraer. De fleste brukere selger brukte varer; Du kan imidlertid finne nye elementer tilbys til nedsatte priser fra tid til annen.

• Sjekk ebay.com (se ressurser) for nye og brukte digitale kameraer. EBay er et auksjonssiden som tillater brukere å by på elementer som online selgere. De fleste selgere på Ebay er private fester, men noen bedrifter selger nye og brukte elementer på Ebay, også. Kjøpe fra disse kan virksomhet på Ebay spare penger fordi selgere ikke har overhead forbundet med mer tradisjonelle utsalgssteder.

• Sjekk din lokale avis classifieds seksjon. Folk selger ofte nye og brukte digitale kameraer i avisen nedsatte priser fordi de har kjøpt et nytt kamera eller mottatt en som en gave og ikke vil. Mange selger elementer i sine lokale aviser for mye mindre enn de er verdt bare å kvitte seg med uønskede rot.

• Besøk lokal bonde butikker å se for digitale kameraer som passer dine behov. Bonde butikker tilbyr vanligvis lave priser for varer fordi de ikke betaler mye å kjøpe dem i begynnelsen.

• Sjekke lokale sparsommelighet butikker som Frelsesarmeen (se ressurser). Folk donere ofte sine brukte digitale kameraer til sparsommelighet butikker å få skatt avskrivninger normalperiodene. Noen sparsommelighet butikker har nettsteder, der brukte elektroniske varer kan vises eller kjøpt online.

• Besøk lokale rabatt butikker for avtaler på digitale kameraer. Mange club butikker som bekostning tilbyr spesielle tilbud til medlemmer.

• Vent til butikkene har salg kjøpe fra dem. Christmas salg er ofte best for digitale kameraer, som de kjøpes ofte som gaver. Forhandlere har vanligvis spesialtilbud rundt denne tiden av året.

Tips og advarsler

  • Husk å teste en brukt kamera før du kjøper den. Teste alle funksjonene og ikke kjøper et kamera som ikke er fullt funksjonell. Digitalkamera reparasjoner kan være ganske kostbart.