Nnywellness.com

Hvordan jeg Pop tenning låsen på en 1986 Nissan Truck?


Nissan har produsert lastebiler i flere tiår. De har produsert en rekke forskjellige lastebil modeller, inkludert Hardbody, kongen Cab og Frontier. Nesten alle av disse modellene, herunder lastebiler produsert i 1986, har en tenning lås installert på dem. Tenningen låsen fungerer som en avskrekkende for potensielle bil tyver ved gjør det vanskelig å styre bilen uten tenningsnøkkelen. 1986 Nissan lastebileiere ganger av vanvare engasjere tenning låsen og har problemer med å slippe den. Heldigvis kan låsen åpnes ved å ta noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Sette lastebilens overføring i parken. Hvis bilen har en manuell girkasse, gå til trinn 2.

• Trykk på lastebilens brems som om du ble bremse bilen til en fullstendig stopp. Sette nøkkelen i tenningen som om du hadde tenkt å starte lastebilen.

• Grip rattet med venstre hånd og ta tenningsnøkkelen med høyre hånd. Slå rattet venstre og høyre i korte raske bevegelser samtidig som du slår tenningsnøkkelen til høyre med den andre hånden. Slå av rattet og tenningsnøkkelen ville sammen popmusikk tenning låsen på Nissan lastebil.

Tips og advarsler

  • Rotere rattet venstre og høyre hardt eller annet låsen vil ikke låse.
  • Hvis din tenning lås ikke utgivelsen etter noen forsøk du kan ha flere problemer med din rattstammen og skal se en mekaniker.