Nnywellness.com

Hvordan beregne gass olje-forhold


Hvordan beregne gass olje-forhold

Oljen blandes med gass av noen to-takts motorer. Dette legger smøring og ekstra beskyttelse i drivstoffsystemet og motor. Nøkkelen til denne øvelsen er å blande riktig gass olje forholdet, ellers vil du ikke få resultater som du trenger for den spesifikke kjøretøyet eller maskinen. Når du vet størrelsen på drivstoff tank og miksing forholdet, alt du trenger å gjøre er koble disse tallene til riktig ligningen for å bestemme mengden av olje legge til gass.

Instruksjoner

• Se i brukerhåndboken for bestemte forholdet for kjøretøy eller maskinen. Golf vognene, chainsaws, hagearbeid verktøy og ting langs linjen holder gass olje forholdet et sted mellom 20-til-1 å 80-til-1. To-takts motorsykkelmotorer krever ofte forholdet 32-til-1, 40-til-1 eller 50-til-1.

• Konvertere galle til gram hvis din gass er i gallons og olje i ounce. Du må bruke den samme enheten for både å foreta riktige beregningen. Det er 128 ounces i en gallon, så hvis du har en 5 gallon gass tank, multiplisere 128 med 5 for å få 640 ounces av gass. Hvis du er usikker på størrelsen på gasstanken, se brukerhåndboken for eiere.

• Ta gass (i ounces) beregningen og dele det med hvor gass forholdet. For eksempel hvis du har en motorsykkel som har 40-til-1 gass olje forholdet og 640 unser gass, dette er formelen: 640 delt 40 er 16. Med andre ord, må du legge til 16 ounces olje til at 640 unser drivstoff.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid riktig gass olje forholdet for spesifikke kjøretøyet eller maskinen. Hvis du bruker feil forholdet, kan du skade motoren.
  • Du bør sette olje i drivstoffet til en firetaktsmotor. Disse gass olje forholdene bør bare brukes for to-takts motorer.