Nnywellness.com

Hvordan legge til en linje til T-Mobile mobiltelefontjenester


Hvordan legge til en linje til T-Mobile mobiltelefontjenester

T-Mobile er et ganske populært mobiltelefonselskap med en lang historie. Startet i 1994 av sammenslåingen av General Cellular og nordvestlige Cellular, har T-Mobile fortsatt å vokse gjennom årene. T-Transportabel brukernes har mange alternativer for Internett i 2010. Kan du legge til en linje i den eksisterende T-Mobile planen; Dette er en god løsning hvis du har en sønn eller datter som trenger en telefon. Det kan være billigere å legge en annen linje enn å få en helt ny plan for familiemedlemmet.

Instruksjoner

• Avgjøre hvor mye du er villig til å bruke. Kontroller at å legge til den nye linjen ikke går over budsjettet. Alltid gjør dette før du legger til noe som en ny linje eller plan. Kanskje er en betaler du gå telefon billigere; en telefon som krever et dataabonnement for Internett-bruk kan koste mer.

• Kjenne reglene for kontrakten. Hver gang du legger til en ny linje eller tjenesten til en eksisterende konto, fornyes kontrakten i to år. Kontroller at du er helt fornøyd med T-Mobile-tjenesten før du legger til en linje.

• Bestemme telefonen planen. Bestemme hvor mange minutter du trenger. Hele planen endres når du legger til en ny linje, og du må sannsynligvis minutter med den nye linjen. Du vil kanskje ubegrenset tekst med den nye linjen også. Se på T-Mobile hjemmeside og finne planen som fungerer for deg og din familie.

• Velge en telefon for din ny linje. T-Mobile har mange ulike alternativer. Når du legger en annen linje, tilbys en gratis telefon. Eventuelt kan du oppgradere til en bedre telefon, men du må betale for den. Avgjøre hvilken telefon er riktig for din slekt medlem. Du vil kanskje ikke en dyr telefon for et lite barn.

• Ringe kundeservice spørsmål. Noen ganger du finner ikke all informasjon du trenger på nettet og du må snakke med noen. Å snakke med en representant er 1-800-866-2453.

• Registrer din nye ny linje. Du kan enten gjøre dette online, på T-Mobile butikken eller på telefonen med en T-Mobile-representant.