Nnywellness.com

Rabbit ører: Kontakttyper


Rabbit ører: Kontakttyper

Mens mange TV er nå kabel-ready og inneholder mange kontaktene, bruker den gammeldagse metoden for å plukke opp et signal en kaninører antenne. Eldre TV har koblingspunkt der rabbit ører er gode. Nyere TV, spesielt kabel-klar modeller, krever ekstra kontakter motta signaler fra luften.

VHF Rabbit ører

VHF antenner stikker ut av en TV som kaninører, derav navnet.
Lang, uttrekkbar antennene festet til eldre TV er faktisk dipoler mottar TV-signaler i frekvensområdet 30 MHz til 300 MHz. Dette knytte til baksiden av en eldre TV med U-formet kontakter, som er fast skruene til TV. Avhengig av avstanden fra TV til senderen, kan antenner telescoped ut og vinklet for å få det beste signalet.

UHF antenner

UHF antenner er formet i enten en ring eller i form av en sløyfe.
UHF antennene mottar TV-signaler i frekvensområdet 300 MHz til 3 GHz. Disse antennene er formet annerledes enn sine VHF kolleger. I stedet for å være en rett dipol som kan utvides, er UHF antennene formet i enten en ring eller i en sløyfe mote. De har også koble til baksiden av en TV med U-formet kontakter festet med skruer. Noen kaninører kommer med en UHF antenne i enheten med signalet av ett enkelt par med U-formet kontakter. Ligner VHF antenner, UHF antenner kan justeres for best mulig signalmottak avhengig av retningen og avstanden av senderen og ulike forstyrrelser.

Kabel-klar TV

Moderne TV er utstyrt med 300 Ohm koaksialkabel innganger. Disse "kabel-ready" TV ble først produsert tiår siden svar på mange forbrukere bruker koaksialkabelen tjenester i stedet for tradisjonelle antenner for sine TV-signal. Men forbrukere som ikke koble sin TV til en koaksiallinje fortsatt behov å koble TV til en antenne. Den 75 Ohm til 300 Ohm inngang er et lite element som konverterer den antennesignal til en koaksial signal. Ene har to skruene å sikre U-formet antennen kontaktene. Den andre siden har en utgående koaksial plugg som vil koble til en koaksialkabel eller kan skyves til en kabel-ready-port.

Digital-til-Analog konvertering

Når TV-stasjoner begynte å kringkaste digitale signaler heller enn analoge signaler, var et nytt stykke teknologi nødvendig. En digital-til-analog converter mottar digitale kringkaste signalet fra antennen og konverterer det til et analogt signal for TV. En standard koaksialkabel er nødvendig å koble omformeren til TV. En alt-i-ett TV-antenne, som inkluderer både rabbit ører og UHF loop eller tversoversløyfe, kobler til omformer med en 75 Ohm til 300 Ohm inngang.