Nnywellness.com

Slik tilpasser du en Nokia-mobiltelefon


Tilpasse din Nokia mobiltelefon kan ta mange former. Du kan angi nye bakgrunnsbilder, endre ikonene som vise programmene og selv legge til nye funksjoner som været programmer og e-post varsling skjermer.

Instruksjoner

Slik tilpasser du en Nokia-mobiltelefon

• Webstedet en populær transportabel programvare. Vi anbefaler MobiHand og Handango siden de begge tilbyr en rekke klarerte Symbian-programvare (typen OS på Nokia-telefoner). Du kan også besøke Symbian-Freeware for å finne gratis programmer.

• Velg din spesifikke Nokia-mobiltelefon fra MobiHand eller Handango og velg deretter hvilken del av enheten du vil tilpasse. For eksempel kan du besøke siden "Ringetoner" eller til "Temaer" og laste ned forskjellige programmer basert på hva du vil tilpasse. Du kan også legge til "Vær Apps" som vises på startsiden for enheten og velger skjermer. Du vil tilbringe litt tid å se gjennom de tilgjengelige programmene til å tilpasse telefonen din egen smak.

• Følg instruksjonene på programvare. De fleste programmer vil innebære en enkelt installasjon nedlasting og klikke på filen fra din Nokia-enheten for å øyeblikkelig installere programmet.

• Følg nedlastede programmet "Viktig"-filen for å finne ut hvordan å bruke programmet på din Nokia-mobiltelefon.

Tips og advarsler

  • Tilpasse enheten er enkel og har nesten ubegrensede muligheter, med tusenvis av ulike programmer online å velge mellom. Hvis du velger å besøke Symbian-Freeware, Vær oppmerksom på at programmene ikke er godkjent av Nokia og kan inkludere sporing programvare og virus, så alltid gå med advarsel.