Nnywellness.com

Hvordan kan du vise din manns mobiltelefon regningen?


Hvordan kan du vise din manns mobiltelefon regningen?

Det er bare to måter du kan vise mannen din mobiltelefon regningen. Hver tjenesteleverandør sender deg en mobiltelefon regningen hver måned og leverandøren også skaper en elektronisk versjon av regningen. Du kan få e-post og lese gjennom hardt kopi av regningen, eller du kan logge på kontoen din på nettet og vise på weben. Hvis du ikke har opprettet en konto for telefonen plan, kan det være den enkleste måten å vise din manns bill. Dette er fordi du kan opprette kontoen hans uten at han vet og ha full tilgang til sin informasjon. Hvis han allerede har en konto, vil du måtte få hans username og passord.

Instruksjoner

• Finn ut om mannen din allerede har en konto på Internett. Kan bare spørre ham om han har opprettet en konto, men hvis du tror som vil gjøre ham mistenksom, foreslår at du skal sette opp en online-konto fordi det er lettere å betale regningen online.

• Få passordet og brukernavnet for mannen din-konto. Hvis han allerede har en konto, men vil ikke gi deg tilgangsinformasjon, kan du prøve å gjette hva hans username og passord kan være. Eller du kan tenke på en smart måte å få sin påloggingsinformasjon.

Hvis han ikke har opprettet en konto, kan du opprette en for ham uten at han vet. For å opprette en konto, må du gå til nettsiden til leverandøren og følg instruksjonene for å opprette en konto. Du må vite hans navn, fødselsdato, personnummer, telefonnummer og adresse.

• Logg inn på din manns mobiltelefon konto og vise sin telefon. De fleste tjenesteleverandører vil tillate deg å vise "Alle historie," som vil dateres tilbake flere måneder.