Nnywellness.com

Hvordan få en kopi av en ulykke rapport Online


En foreløpig eller uoffisiell, ulykke rapport er vanligvis initiert av politi på åstedet for en trafikkulykke å registrere detaljer om hva som skjedde, basert delvis på direkte utsagn gitt av parter. Denne informasjonen hjelper politiet i deres etterforskning. Kopier av de offisielle eller endelige ulykken rapporten må deretter gjøres over, som anmodet, til ulike parter (i tillegg til driverne), inkludert advokater og forsikringsselskaper for behandling eiendomsskade og personskade krav.

Instruksjoner

• Få så mye informasjon som mulig, for eksempel hele navn av alle involvert i ulykken, ulykke nummeret, datoen og tidspunktet for ulykken og omtrentlig posisjon. Hvis du ikke har denne informasjonen, ringe DMV eller lov politimyndigheter som utført undersøkelsen og få det fra dem. Du kan bli bedt om å forklare hvem du er og hva formålet er ønsker informasjon.

• Besøk hjemmeside for politimyndigheter (lokale politiet, county sheriff eller staten politiet/troopers). Bla faget indeksen til du finner oppføringen for bestilling av en ulykke rapporten. Velg dette alternativet.

• Oppgi personlige opplysninger med ulykke-relaterte data, i ulykke rapporten søket systemet å finne nøyaktig rapporten du er interessert i. Betale kreves gebyr med en stor kreditt eller debet kort. Skriv ut og beholde en kopi av kvitteringen for fremtidig referanse, hvis nødvendig.

• Se gjennom rapporten ulykke og at all informasjon er riktig, hvis du er en involvert partiet. Noter eventuelle avvik og rapportere dem straks til forberede byrået. Skrive ut et eksemplar som personlig referanse.

• Vent til ulykken rapporten kommer i posten, hvis det ikke er umiddelbart tilgjengelig for visning eller utskrift online. Noen områder vil tillate deg å vise en ikke-sertifiserte eller foreløpig kopi av ulykke rapporten umiddelbart ved forespørsel, mens andre bare sende kopier av e-post. Forstå at hver etat opererer uavhengig og følger ulike retningslinjer, så vent ganger variere.

Tips og advarsler

  • Visse typer saker, nemlig ulykker som involverer narkotika eller DUI, kan behandles gjennom tingrettens kontor for kriminelle overbevisning. Du kan kontakte kontoret for informasjon om hvordan du får en kopi av ulykke rapporten, hvis slike tjenester er tilgjengelige.
  • Det kan ta opptil flere uker før ulykken rapporten lagt ut online eller sendt i posten, avhengig av omstendighetene rundt ulykken og tiden det tar for politiet å etterforske og ferdigstille rapporten.
  • En annen type ulykke rapport, kalt en hendelse rapporten inneholder detaljer om uvanlig eller nødsituasjon situasjoner i offentlige anlegg (idrettsanlegg, sykehus, skoler eller barnehager, for eksempel).