Nnywellness.com

Hvordan å reparere Rust med Bondo


Metal er naturlig utsatt for rust når det kommer i kontakt med fuktighet og kjemikalier i miljøet. Rust får fotfeste på biler i små kutt, riper og bulker som biler lide gjennom normal slitasje. Det er viktig å ta vare på en rust problemet raskt og effektivt for å hindre rust fra å spre og gjøre mer skade. Bondo er auto fyllmasse materiale som brukes til å fylle og reparere kutt og bulker. Det er viktig å fjerne alle spor av rust før Bondo brukes.

Instruksjoner

• Banke løs rust chips og flak med en sparkel. Inspisere metall å sørge for at rust ikke har trengt hele veien gjennom til motsatt side.

• Sand rustne området med en stålbørste og en oscillerende sander. Skrape rustne området med ledning penselen før du bruker sander. Bruk 60 til 80 korns slipepapir med den oscillerende sander. Fortsette sliping til Bart metall er synlig.

• Forsiktig sand kantene av rustne området med 150 til 220 sandkorn sandpapir. Målet er å fjær ut malt kanter rundt stedet blir reparert. Dette gjør at overflaten glatt når den oppdateres.

• Rense området med en myk børste med en mild oppvaskmiddel og vann. Skyll området godt med rent vann for å fjerne rester av såpe. La dem tørke.

• Blande en liten mengde Bondo i en panne. Les instruksjonene på kan. Avgjøre hvor mye Bondo kreves for reparasjon jobb. Bland Bondo og herder sammen. Herder kommer i et rør sammen med Bondo.

• Bruk Bondo med en sparkel. Fylle i alle porer. Tillate Bondo å stivne i 45 minutter. Sand Bondo med 100 til 200 korns slipepapir. Inspisere reparerte området. Bruke flere Bondo hvis nødvendig.

• Sand og glatte overflaten med 300 korns slipepapir. Tørk området med en fuktig klut for å fjerne spor av Bondo og sand støv. Reparerte området er nå klar til å være primet og malt.