Nnywellness.com

Hvordan endre olje i en Kawasaki 300 Lakota


Den Kawasaki Lakota 300 er en alle terreng kjøretøy med en 299cc motor. Olje i motoren smører innsiden av motoren tillater motoren å kjøre glatt mens du rir. Det er best å endre motorolje hver 20 timer med ridning. Olje bunnpluggen ligger på bunnen av motoren og olje Tanklokket ligger på venstre side av motoren. Tanklokket olje vil ha "Olje" stemplet på hetten.

Instruksjoner

• Plass avløp pan under den Lakote motoren. Se under motoren og finne bunnpluggen olje. Pluggen ser ut som en stor bolt i motorblokken.

• Åpne kontakten settet og finne riktig størrelse socket for bunnpluggen olje. Bruk ratchet og socket for å fjerne pluggen fra motoren. Trekke støpselet ut av motoren og la olje avløp i avløpet kjelen.

• Sett bunnpluggen olje til motoren. Fjern Tanklokket olje. Bruk Allen fastnøkkel til å fjerne den lille skruen på siden av beholderen.

• Plass trakten i oljetanken. Hell frisk olje i oljetanken sakte til olje begynner å komme ut av det lille hullet der var den lille skruen. Høyre når du ser oljen som kommer ut av det lille hull stoppet helle olje og erstatte den lille skruen til hullet og skru med Allen fastnøkkel.

• Erstatt Tanklokket olje og kjøre motoren i noen minutter.