Nnywellness.com

Hvordan fjerne et sete fra en 2007 Yamaha V stjerne 650


Hvordan fjerne et sete fra en 2007 Yamaha V stjerne 650

Yamaha V Star 650 er en svært populær motorsykkel i cruiser og motorveien riding samfunnet. Det er kjent for sin komfort, god effekt, enkelt vedlikehold og høy customizability. Mange ettermarkedet seter kan brukes på V Star 650, men for å installere en, lager setet først fjernes. Fjerne din V stjerne sete å utføre generelt vedlikehold og installasjon av oppgradert og tilpassede seter.

Instruksjoner

• Angi din Yamaha V Star 650 på sin kickstand så det ikke vil faller mens du arbeider. Hvis du har en center stand installert på sykkel, er det vanligvis best å bruke det i stedet for å siden stå som den center er litt sikrere.

• Fjerne baksetepassasjerene sete bolten med en socket skiftenøkkel. Du må bruke filtypen på din pipenøkkel så kan du omgå utfyllingen på setet. Trekk setet bakover for å skille det fra setet braketten og sett det til side.

• Bruke en hex fastnøkkel til å fjerne to boltene som holder baksetet braketten på bakre fender. Fjern viktigste setet bolt fra bak fender og sete klamme ved hjelp en socket skiftenøkkel, trekk setet bakover og oppover å skille det fra forsetet braketten og sykkelen.

• Feste setet eller andre sete som bruker aksjen monteringssystem ved å angi viktigste setet på plass og erstatter hovedbase mount bolten, deretter to baksetet braketten bolter. Skyv bak passasjersetet på plass og erstatte baksetepassasjerene sete bolten med en socket skiftenøkkel. Stram alle bolter til 7Nm hvis du har en momentnøkkel, "relativt stramt" Hvis du ikke.