Nnywellness.com

Hvordan starte en bil klubb


Hvordan starte en bil klubb

En bil club er en fin måte å møte nye mennesker og dele nyheter og informasjon om en favoritt ride. Hvis du ikke har en klubb i området, start ett av dine egne. Vurdere å gjøre din bil klubb spesialiserte, for eksempel med Ford Mustangs eller Hemi motorer, klassiske biler eller lastebiler. Uansett hva du velger, holde en bil viser. Ikke bare vil du kunne gi noe tilbake til en fellesskapet av bileiere, men du kunne tjene noen penger for din klubb.

Instruksjoner

• Bestemme hva du vil klubben være om. En typisk klubb vil fokusere på bare én type bil eller modell. Deretter utvide eller begrense club modellen til å omfatte en "alder" av kjøretøy (klassisk, New) eller type kjøretøy (bil, lastebil, motorsykkel). Denne funksjonen er svært viktig fordi deltakerne vil bli basert på deres interesse i dette aspektet av klubben. Formålet med en bil klubb er å møte med andre folk som liker de samme tingene som du gjør.

• Finn et sted å møte. En klubb møter foran et hus, i en restaurant eller på en eiendom som gir samlingen av biler. Når du er klar til å være vert den første møte bil klubben blir du klar til å tiltrekke medlemmer.

• Få ord ut til publikum om den nye klubben. Legge ut en melding på den lokale auto deler butikken eller hastighet butikk. Et varsel skal inneholde navnet på klubben, fokus for klubben, og kontaktinformasjon. Bil klubber som inneholder oppdatert informasjon, med en nettside, har en bedre medlemskap registrering avkastning og beholde medlemmer lenger. Med eller uten Internett, må en ny bil klubb la andre vite om hva som skjer, og den beste måten å gjøre det er gjennom auto deler butikker i byen.

• Hold et møte for klubbens medlemmer og potensielle medlemmer å delta. Medlemmene bør møtes minst fire ganger i året. For å få en klubb som styrer medlemmer kontingent riktig, bør klubben har en avtale om regler og forskrifter av hendelser og medlemmer. Den beste måten å trene disse problemene er på fire første møtene. Ved årets slutt bør klubben være godkjent og akkreditert av en national klubben foreningen ved å bli medlem av en større gruppe. Nasjonale klubbene kan hjelpe informere lokale medlemmer på god klubb ledelse.

• Produsere en grand hendelse for nye medlemmer og potensielle medlemmer å delta. En bil viser gir alle en grunn til å Gran opp posten og klar til å ha det gøy. Awards, mat, underholdning og Premier er alle en del av en bil viser hver kan hjelpe klubben vokse. Bil viser kan være et økonomisk boom eller byste avhengig av produksjonen. Har en veldrevet bil viser et par ganger i året kan gjøre klubben ikke bare bærekraftig men lønnsomme.