Nnywellness.com

Hva har Sprint Epic 4G?


Utgitt i August 2010, Samsung Epic 4G for Sprint kommer med en rekke funksjoner, inkludert en innebygd digital kameraet, GPS-systemet og Utvidbart minne evnen. CNET Kritikken roste Epic 4G for sin Super AMOLED skjerm og fullt QWERTY-tastatur, men kritiserte den for sin bulkiness og pris. Datoen for offentliggjøring er Epic 4 G fremdeles i produksjon.

Dimensjoner, skjerm og makt

En av de beste kvalitetene Samsung Epic 4G for Sprint har går for det er dens kompakt og lightweight tegning. På 4,9 inches lang, 2.5 inches bredt, 0,6 inches dyp og 5.5 oz er telefonen praktisk bærbar og brukervennlig. Enheten har en 4-tommers Super AMOLED-skjerm som viser mer enn 16 millioner farger på 480 av 800 piksler oppløsning. Epic 4G har også en standard litium-ion batteri, som gir opptil seks timer taletid og opp til 300 timer eller 12.5 dager standby-tid. Sammenlignet med liknende dag på markedet, taletid denne tiden rang under syv timer gjennomsnittet for og 448-timers gjennomsnittet for standby-tid.

Kameraet

Samsung Epic 4G for Sprint har et 5-megapiksel kamera, som tar bilder på opptil 2,592 1,944 piksler oppløsning og er dugelig av innspillingen video 720 piksler Vertikal oppløsning. Flere kamerafunksjoner, inkludert autofokus og geotagging, gir telefonen la fotografiske alternativer. Geotagging er en prosess som bygger kart og GPS koordinere data i hvert bilde tatt av telefonen. En sekundær kameraet gir telefonen videokonferanser muligheten.

Meldinger

Samsung Epic 4G for Sprint har muligheten til å støtte tekst, bilde, stemme og video meldinger og mobil e-post via en tilkobling til en Post Office Protocol, Internet Message Access Protocol eller Simple Mail Transfer Protocol server. Telefonen støtter også push e-post, som umiddelbart gir innkommende e-post til telefonen og ikke Krev at mottakeren til å logge på og se etter nye meldinger manuelt. Gjennom Internett-tilkoblinger til tredjeparts klienter, som AOL og MSN, støtter Epic 4 G også direktemeldinger.

Interne komponenter

Bygget på operativsystemet Android 2.1 Eclair, Samsung Epic bruker 4G for Sprint en 1 GHz ARM Cortex-A8 prosessor, en PowerVR SGX540 grafikkprosessor og en Hummingbird-brikkesett. Utstyrt med en assistert GPS søknad, har Epic 4G evnen å navigasjons tjenester. A-GPS-teknologi bruker en kombinasjon av satellitt og cellular tårn signaler for stedsbaserte tjenester, en funksjon som gir kontaktinformasjon for nærliggende kommersielle og beredskap tjenester, som restauranter og sykehus.