Nnywellness.com

Chevrolet Optra vogn spesifikasjoner


Chevrolet Optra vogn spesifikasjoner

Chevrolet Optra, som er en rebranded Daewoo bilprodusentene bil, ble introdusert til markedet i 2005, ifølge kanadiske Driver. Bilen ble opprinnelig introdusert som sedan, men nå er markedsført som en kompakt vogn. Vognen tilbyr standard funksjoner som strøm vinduer, dører og passasjer kollisjonsputer.

Motor og utvendig

Under panseret av 2006 er Chevrolet Optra vogn en 2.0-liters, 16-ventilers motor tilbyr 199 hestekrefter på 5400 rpm. Dreiemoment er satt til 126 fotpund ved 4000 rpm. Standard overføring er en fem-trinns automatisk i tillegg valgfri firetrinns automatgir. Utvendig spesifikasjoner for Optra vognen er 179.7 inches i lengde 67,9 inches i bredde, 59-tommers høyde og 102.4-tommers akselavstand. Fuel kapasitet er på 14,5 gallon. Beregnet forbruk er en anslagsvis 22 mpg i byen og 33 mpg på motorveien.

Sikkerhet

Sikkerhet spesifikasjoner til Chevrolet Optra vognen inkluderer standard fører og passasjer kollisjonsputer. I tillegg er vognen utstyrt med Sidekollisjonsputer, servostyring og alarmsystemer. En anti-Lock bremsesystem med fire hjul skivebremser er valgfritt.

Interiør

Indre spesifikasjoner inkluderer standard air condition, cruise lås, justerbar styring og cruise-kontroll. I tillegg kommer vognen med makt låser, en ekstern nøkkel-mindre oppføring, elektriske vindushevere og strøm speil. Det hørlig systemet består av en AM / FM radio med en standard CD-spiller. En takluke er valgfrie i Chevrolet Optra vognen.