Nnywellness.com

Hvordan lage en bakside-prosjektering skjermen


Hvordan lage en bakside-prosjektering skjermen

De fleste hjemmekino bruk en frontprojisering oppsett, der projektoren er montert et sted over publikum sitteplasser for å "kaste" bildet gjennom rommet på en projeksjonsskjermen. En bak-projektor setup betyr det er ingen sjanse projektoren hindringer, og du kan bruke feltet bak skjermen for å skjule mottakere, stereo komponenter og andre hjemmekino-utstyr. Bygge din egen bakprojisering skjermen er en ganske enkel prosess så lenge du har de riktige materialene. Vær spesielt forsiktig når du velger din skjermen stoff. Det er nok best å søke profesjonell rådgivning mening på stoff som passer dine behov.

Instruksjoner

• Velg en skjermstørrelse og størrelsesforhold. Dette vil avgjøre hvor mye skjermen materialet du trenger og relative lengden på sidene av rammen. La oss anta at du gjør en skjerm med en 120-tommers diagonal og størrelsesforholdet 16:9 widescreen. (Se ressurs 1 å input projektoren informasjon). Deretter justere innstillingen "diagonal" til ønsket størrelse. Vertikale og horisontale målinger vises over og under den.

• Kutte to en-av-fire pigger til en lengde som tilsvarer bredden på skjermen, og kutte to en-av-fire pigger til en lengde lik din skjermhøyde, minus bredden på to. To stud bredder bør være nær syv inches, men det anbefales å måle dette selv. For en 120-tommers skjerm, skal stenderne kuttes til 105 inches og 52 tommer, henholdsvis.

• Skjær fire trekanter fra kryssfiner arket, fra hvert hjørne. Måle en fot i begge retninger fra hjørnet og skjær langs linjen mellom dem.

• Plass en lang stud flatt på gulvet. Sted på slutten av en kort stud mot bunnen av langsiden av lang stud. Ytterkanten av kort stud bør kjøre parallelt med slutten av lang stud.

• Plass en av trekantene over hjørnet gjort av de to. Bruke plassen vinkelen skal nøyaktig 90 grader, så skru trekanten på to stenderne. Sette fire skruene langs ytterkanten av trekanten, og to eller tre langs innsiden. Gjenta trinn 4 og 5 å fullføre andre tre hjørnene.

• Skru maskinvaren veggmontering i alle fire trekanter. Hylle montering faner eller solid bilde hengende maskinvare skal fungere fint; rammen er ikke så tung.

• Rydde opp sagmugg og andre skitt i arbeidsområdet og legge ned rent sengetøy eller et teppe stor nok til å passe hele rammen.

• Plasser skjermen materialet på ren gulvplass, glatt ut noen rynker, deretter legge rammen på toppen av den.

• Ta stoffet nær midten av nedre kant av rammen og dra den rundt tre. Kanten av kluten skal om lag tre firedeler av en tomme over baksiden av tre. Stifte det til ramme, deretter fortsette stifting mot ene, forsiktig "stramming" stoff og stifte det i rammen. Når du kommer til kanten, gå tilbake til sentrum og arbeide deg mot den andre siden.

• Gjenta denne prosessen på andre kantene på rammen, starter med siden det ettall du startet med. Husk å spenning stoff like hele veien rundt for å hindre rynker. Brett overflødig stoff i hjørnene til en flat bunt og stifte det i rammen. Ta deg tid med dette trinnet; Det er viktig det er gjort riktig.

• Stå rammen veggen. Plasser lommelykten mot rammen og skanning strålen overflaten; Dette vil hjelpe deg å finne rynker eller krusninger i skjermens overflate. Krusninger i loddrette linjer angir stoffet langs sidene ikke var spenn nok; vannrette linjer angir utilstrekkelig tautness langs toppen eller bunnen. Fjern stiftene og re stifter stoff med litt mer spenning.

• Tapp stiftene forsiktig inn i rammen når du er ferdig å gjøre skjermen stram. Vær forsiktig med å bryte stoffet overflaten.

• Kutt overflødig stoff fra baksiden av rammen med skarpe blad verktøyet kniv, om ønskelig.

• Bruke grensen båndet eller selvklebende stoff langs kantene på forsiden av rammen til stoff med tre bak er dekket. Bakside-prosjektering skjermen er nå montert og klar for installasjon.

Tips og advarsler

  • Projeksjon skjermen stoff er svært følsom; Pass på at du ikke skade den mens du arbeider med rammen.