Nnywellness.com

Hva er et Bluetooth-kort?


Hva er et Bluetooth-kort?

Bluetooth-teknologi er en trådløs teknologi som gjør at enheter som datamaskiner, mobiltelefoner, hodetelefoner og PDA til å kommunisere med hverandre. Dette muliggjør dataoverføringer ganske lett, og har innledet en ny æra i trådløse datamaskin og mobiltelefon tilbehør. Hvis du har en datamaskin du bruker Bluetooth-tilbehør med det (for eksempel en skriver, tastatur, hodesett eller mus) så må du først et Bluetooth-kort.

Funksjonen

Funksjonen til en Bluetooth-adapter er å tillate deg å lage et Bluetooth-nettverk for datamaskinen hvis det ikke allerede er Bluetooth-aktivert. Når nettverket er opprettet, vil datamaskinen være kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte trådløse enheter.

Fordeler

Det er flere fordeler med å ha en Bluetooth-adapter. Hvis du bruker trådløse enheter, er deretter installere en Bluetooth-adapter for å opprette et Bluetooth-nettverk avgjørende. I stedet for de trådløse enhetene alle arbeider på sin egen lite nettverk, et Bluetooth-kort lar dem alle arbeide sammen, noe som vil øke produktiviteten. Det vil også hindre problemer forårsaket av konkurrerende nettverk.

Installasjon

Installere en Bluetooth-adapter er like enkelt som å installere noen drivere (via en CD som vanligvis er sammen med enheten), og deretter koble kortet til datamaskinens USB-port. Når Bluetooth-enheten er klar til å gå, vil du se et nytt ikon i systemstatusfeltet (på nedre høyre side av skjermen) som vil tillate deg å administrere tilkoblingene med enheten.

Synkronisering

Når du har installert du Bluetooth-adapter på datamaskinen, kan du deretter synkronisere alle dine favoritt Bluetooth-enheter med det inkludert computer periferisk som en mus, tastatur og skriveren. Du kan også bruke et Bluetooth-nettverk for å synkronisere trådløse hodetelefoner, spillkontrollere og mobiltelefoner med datamaskinen.

Advarsel

Bluetooth-nettverk er ikke vanligvis tenkt som sikkert, så det er viktig ikke å overføre sikre data, for eksempel e-postadresser eller personnummer, over en Bluetooth-nettverk. Bluetooth hackere, kalt "bluejackers," har blitt et økende problem som flere folk vedta teknologien, så det er veldig viktig å ta nødvendige forholdsregler.