Nnywellness.com

Hvordan å jorde en cellen telefon tårn


Hvordan å jorde en cellen telefon tårn

Et lynnedslag under Sommer tordenvær kan lamme elektroniske enheter. På grunn av deres høyde og konstruksjon er mobiltelefon tårnene mål for elektrisk storm skade. Riktig installasjon av tårnet kan forhindre de fleste problemer forårsaket av lyn. Jording kabelen er en av de viktigste funksjonene i mobiltelefon tårnene siden det kan spre en plutselige og vesentlige elektrisk ladning og behold koblingen i kommunikasjonsnettverk går ute av drift.

Instruksjoner

• Feste en jordingsstropp kabelen til toppen av mobiltelefon tårnet. Størrelsen på denne lineære spre eller direkte kobling til bakken, bestemmes av høyden av strukturen, jord egenskapene ved foten av tårnet og andre faktorer.

• Koble kabelen til en passende størrelse kobber jording stang ved foten av tårnet. Avhengig av jord egenskaper, kan noen tiltak for å forhindre eller redusere av kobber være nødvendig på bakkenivå---inkludert encasing stangen i betong.

• Plass andre strøm-spredendedesign enheter på tårnet støtte jording oppsettet. Fjær eller fan-lignende dissipators på antenner flytte destruktive gjeldende fra følsomt utstyr og beskytte tårnet fra lynskade.

Tips og advarsler

  • De høye kostnadene ved telefon tårn og antenner og sannsynligheten for betydelig skade fra lynnedslag anbefales det sterkt at en lisens og kvalifiserte entreprenøren installere jording utstyr som beskytter din investering.
  • Prisen på kopper har økt kraftig de siste årene, og metall tyverier er resultatet. Tårnet eiere oppfordres til å sikre området rundt deres strukturer av installere tyveri deterrents, som gjerde og sikkerhet kameraer.