Nnywellness.com

Hvordan å overvåke utdataene for USB-mikrofoner


Hvordan å overvåke utdataene for USB-mikrofoner

Til tross for alle de fantastiske fordelene med USB-drevet innspillingsenheter er en av de viktigste feilene det symbiotiske ventetiden eller forsinkelsen du hører mellom når du sier noe inn i mikrofonen, og når det gjelder gjennom hodetelefoner/høyttalere.

Heldigvis bestemte lyd-maskinvare selskaper har hørt dine klager og har opprettet en løsning: lydkortet USB-drevet. Enkel å installere, lett å bruke og 100% prosent bærbar, disse kortene tilbyr ikke bare latency-fri transportabel innspillingen, men en rekke nyttige funksjoner også.

Instruksjoner

• Kontroller at datamaskinen er slått på, ikke kjører programmer, og at mikrofonen er koblet fra USB-porten.

• Koble M-Audio lydkortet til en ledig USB-port og følge den på skjermen instruksjonene for å installere, bruke den medfølgende programvaren.

• Koble mikrofonens mann-end USB-kontakt i konverteringsprogrammets kvinne-USB-enden, og deretter koble stereo enden nyinstallerte M-Audio lydkortet ditt.

• Åpne en sesjon med dine favoritt-brenningsprogram og strøm på din foretrukne overvåking enheter (høyttalere eller hodetelefoner). Du vil nå kunne snakke inn i mikrofonen og høre deg selv i sanntid via skjermene.