Nnywellness.com

Hvordan Renhet en Carburetor Holley


Hvordan Renhet en Carburetor Holley

Holley er et merkenavn som produserer flere typer forgassere. De brukes for gaten ytelse, racing og marine. Holley gjør også spesialitet forgassere for low-riders, kompressorer og muskel biler. Rengjøring din forgasser er bare godt vedlikehold på bilen, spesielt hvis du bruker bilen å rase. Racing setter så mye press og spenning på motoren, at hvis ikke alle deler er i tipp topp stand, du kan alvorlig skade bilen. Så i stedet for å ta den lille tiden du nød å feilfri din forgasser, vil du måtte bruke mye mer tid og penger forgasseren og mye mer, som motor, Dynamo, fan belte og drivstoffpumpe.

Instruksjoner

• Fjerne luften renere og kanalen arbeidet fra forgasseren. Kontroller at du merker som stykker gå der med maskeringstape og tall. Hver bil er forskjellig, men du må bruke skrutrekkere, tang, en socket satt og skiftenøkler for å oppnå dette.

• Kontroller at alle maskinvaren, spesielt montering maskinvare, og linjene er riktig festet og det er ingen sprekker i noen av drivstoff linjene.

• Spray forgasseren renere rundt utsiden å fjerne alle skitt, smuss og rester. Ikke spray skitt i forgasseren, men fra det å sikre skitt ikke skaper blokkeringer i forgasseren.

• Start motoren. La det kjøre i 5 minutter eller så.

• Spray litt renere direkte inn inntak av forgasseren, bare en liten mengde om gangen. Store mengder vil føre til at motoren å stoppe. Dette er fjerne oppbygging fra innsiden forgasseren, og gjør det fungere bedre.

• Slå av motoren. For å sikre choke og throttle plater arbeid problemfritt, gjelde noen smøremiddel bevegelige deler på forgasseren, spesielt sammenhengen. La bilen avkjøles før reverteres luften renere og kanalen arbeidet. Tørk forsiktig med en lofri klut. Kontroller at alle selene og pakninger er på plass når du setter luften renere forsamlingen tilbake sammen.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe forgasser renere eller drivstoff injektoren forgasser renere fra en auto deler butikken. Drivstoff injektoren forgasseren renere hjelper fjerne bygge ups fra din forgasser mens du kjører. Du kan også bruke microfiber håndklær. De er lofrie, og de rent godt. Du kan ting ren, lofri kluter inn i åpningene etter fjerne luften renere og duct arbeid for å unngå å få skitt i forgasseren.
  • Berøre forgasseren når det er varmt, kan det føre til skade. Så sørg for at motoren er slått av og bilen har hatt tid til å avkjøles før du prøver å koble noe.