Nnywellness.com

Hvordan ringe anonymt gjennom blokkert innringer-ID


Hvordan ringe anonymt gjennom blokkert innringer-ID

Med utbredt bruk av innringer-ID teknologi på mobiltelefoner og land linjer, kanskje bekymret for personvernet lurer på om det er mulig å holde antall anonyme. Selv om mottakeren av samtalen ikke har ringer, han eller hun kunne ringe * 69 etter mottar samtalen og finne ut ditt telefonnummer. Mens det krever forethought å riktig, er det mulig å lage en anonym ringe gjennom blokkerte Caller ID.

Instruksjoner

• Ekstern 67. Mens visse teknologier, som ringer 69 etter å ha mottatt en ukjent samtale, har nå gjort det mulig å spore opprinnelsen til kall til hjemme, andre har også gjort det mulig å blokkere disse teknologiene. Eksterne * 67 før retningsnummeret og nummeret som vanlig å blokkere nummeret vises på mottakerens ringer ID skjerm.

• Bruke en annen metode kall. Hvis du ikke ønsker å bruke * 67, har du en rekke andre alternativer. Du kan ringe via en operatør, ved å ringe 0 og ber om at operatøren sette deg til den ønskede mottakeren. I tillegg ulike tjenester som sikkerhetskonsulenter vil rute samtalen for et gebyr, vanligvis per minutt. Til slutt, andre alternativer finnes også, fra å bruke et forhåndsbetalt telefonkort, som vil rute samtalen gjennom sitt eget nettverk, og ringe fra en betalings telefon.

• Blokk innringer-ID. Hvis du ikke ønsker noen å vite nummeret ditt ser det på ringer, kan du kontakte telefonselskapet og be dem om å blokkere oppringer-ID på linjen. De vil vanligvis ikke betalt for denne tjenesten; men hvis du ønsker å oppheve den, du må ringe * 82 før oppringingen når du ønsker å vise din.

• Teste metoder. Uansett hvilken metode velger du, ikke noe er mislykkes bevis; ringe flere test en annen telefonen din eller klarerte familiemedlemmer sørge for at ringer nummeret er blokkert riktig.