Nnywellness.com

Google Android prosjektet


Google Android prosjektet

Googles Android Open Source Project er en programvarepakke for mobiltelefoner. Det inkluderer en transportabel driftssystem, mellomvare mellom operativsystemet og visningsnivået og viktige programmer. Android prosjektet er Java-basert, men noen biblioteker er skrevet i C. ettall - tredje til smarttelefon brukere bruke Android-programvare.

Historie

Android prosjektet ble grunnlagt i 2003 av Android, Inc. Google kjøpte prosjektet i 2005 men utgitt lite informasjon om det til 2007, når de åpne håndsett Alliansen avduket Android operativsystem. Open Handset Alliance var et samarbeid mellom store teleselskap å utvikle en åpen kommunikasjon rammeverk. Google publisert kildekoden til Android 2008 under Apache license, og av HTC Dream, aka T-Mobile G1, ble utgitt i oktober 2008. Etter 2011, hadde Android overgått Blackberry i popularitet og tok et mangfold av smart telefon markedsandel.

Operativsystemet

Android-operativsystemet er en OS skrevet Java og C. Det er kontinuerlig oppdatert med nye versjoner, oppkalt etter en annen søt confection; for eksempel het versjon 2.1 Eclair. Versjoner av Android finnes for Smartphone og tablet-PCer. Alle versjoner av Android-støtte for Web-lesing, SMS-tekstil, trådløst nettverk via Bluetooth og Wi-Fi, videosamtaler og tethering - deling av en nettverkstilkobling mellom kompatible enheter.

Android-enheter

Mange selskaper ut Android-telefoner. HTC ledet tillegget med HTC Dream, og fortsatt en av de mest produktive telefon designerne, med Droid Incredible, Evo og følelse. Mange flere har fulgt siden da. Motorola har Droid X og ulike andre, mindre kjente telefoner som i1. Samsung produserer Galaxy linjen. Google har sin egen offisielle linje, Nexus, med Nexus One og Nexus S. Acer, Dell og Sony har sine egne Android-enheter.

Android-programmer

Android er mest fremtredende app er Android Market, der tredjeparter markedet andre apps. Det har også Google opprettet programmer, som den mobile versjonen av Google Voice og enda mobile-eksklusive programmer som Google briller. Briller er en image-basert søk som finner informasjon som samsvarer med et digitalt bilde, isolere tekst og identifisere plasseringen hvor bildet ble tatt. Det også koblinger til Google oversette for automatisk oversettelse på farten.