Nnywellness.com

Felles elektronisk overvåkningsutstyr


Felles elektronisk overvåkningsutstyr

Elektronisk overvåking er stadig mer populært med den økende kriminalitet hastighet og terrorisme trusler verden. Føderale, statlige og lokale myndigheter og private selskaper og enkeltpersoner installere elektronisk overvåking å sikre deres sikkerhet og å overvåke sine personlige eiendeler. De vanligste typene elektronisk overvåking utstyr kan kjøpes i lokale varehus, elektronisk forhandlere eller sikkerhet bedrifter.

Kameraer

Vanligste overvåking utstyr er elektroniske videoenhet, eller kameraet. Storbritannia, for eksempel har mer enn 4 millioner videokameraer skanning bygning og gatene i landet. Mange byer som Dallas, Texas, montere video overvåkningskameraene på stopp lys å fange fart og kjører rødt lys. Innovasjon i videoovervåking forsterkes med nye digitale enheter som gir et klarere bilde og kan zoome, vippe eller panorere et tilordnet område. Økt behovet for begge foreldrene å arbeide har popularisert trådløse barnepike ca-videoene barnevakten.

Bevegelse lys

En annen felles elektronisk overvåking enhet er bevegelse lys. Lyset aktiveres når en person eller et objekt er oppdaget av dette stykke overvåking utstyr. Overvåking utstyr og flere stater som bevegelse belysning er den største avskrekkende for folk. Brukes sammen med videoenheter, bevegelse lysene kan belyse og videoenheten vil fange aktiviteter forekommer i et utpekt eller overvåket.

Bevegelsesdetektorer

En bevegelsessensor anses mest allsidige elektronisk overvåking tilgjengelig. Enheten bruker pulser, mikrobølgeovn signaler og/eller infrarødt lys for å overvåke et angitt område. Når bevegelse eller kroppen varmen oppdages av bevegelsessensor, er en alarm satt av. En bevegelsessensor generelt benytter bruker flere typer sensorer for å unngå falske alarmer.

Lytte

Lytting enheten er en annen vanlig elektronisk overvåking enhet. Ofte referert til som "bugs", kan disse enheter registrere telefonsamtaler eller samtaler i et begrenset område. En parabolske mikrofon kan spille inn samtaler på avstand og kan benyttes i overfylte områder. Andre enheter kan ta opp radio eller elektroniske signaler, for eksempel mobiltelefon samtaler og tekstmeldinger.

Datamaskinenheter

Populariteten til personlige datamaskiner i miljøet bosted og krever en bestemt type overvåking utstyr eller programvare for enheten. Utstyret er et program som er innebygd i datamaskinens harddisk og skjermen gjennom en annen datamaskin til å spille inn datamaskinens bruk. Programvaren registrerer alle tastetrykk på datamaskinen samt Internett trafikk, e-post og direktemeldinger. Programvaren kan også registrere hva som blir gjort på datamaskinen i sanntid. En ekstern datamaskin er knyttet til dette programmet og overvåking utføres.