Nnywellness.com

Hvordan endre SIM-kort på en Motorola


Hvordan endre SIM-kort på en Motorola

Abonnent ID modul (SIM)-kort til en Motorola-telefon identifiserer deg for mobilnett. Med andre ord, er ditt telefonnummer ikke knyttet til telefonen hele. Det er i stedet knyttet til SIM-kortet som er inni. SIM-kortet har slitt ut, eller du prøver å bytte nettverk, må du noen ganger sett inn SIM-kortet i mobiltelefonen. Heldigvis er det en svært enkel prosess som tar bare minutter å fullføre.

Instruksjoner

• Fjern batteridekselet fra Motorola-telefonen. Ta ut mobiltelefon batteriet å avsløre SIM-kortet.

• Finn slutten av SIM card titte ut av sporet i mobiltelefon basen. Skyv SIM-kortet fra sporet. Hvis du har problemer med å få et godt grep på SIM-kortet, kan du vurdere å bruke et sett med pinsett grep SIM-kortet og trekke den fra basen.

• Plasser erstatning SIM-kortet slik at dens Gullkontaktene vender ned. SIM-kortet har også en ende med en liten hakk i den. Dette bør være en som settes inn i Motorola telefonen base, og firkantet slutten bør være en som kikker ut av sporet. Sakte skyve SIM-kortet i sporet til du føler det klikker på plass. Du kan kontrollere at den sitter godt på plass ved å plukke Motorola telefonen og riste den. Hvis SIM-kortet forblir på plass, har du gjort det riktig.

• Erstatte mobiltelefon batteriet og batteri-panelet. Slå på Motorola telefonen og vente å støvel opp. Hvis du får en melding på skjermen som sier at det ikke er ikke noe SIM kort, har du gjort det feil. Starte på nytt. Hvis du ikke mottar meldingen skjermen, gjør et testekort å bekrefte at du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Selv om et SIM-kort ikke er skjøre, prøve å bruke fast men milde makt for å unngå å skade den. Hvis du gjøre skade SIM-kortet, kan du kjøpe en ny fra mobiltjenesteleverandøren. Prisene kan variere.
  • Telefonselskapet Motorola har bokstavelig talt gjort hundrevis av mobiltelefonmodeller. Selv om disse instruksjonene kan gi deg en generell ide om hvordan du endrer et SIM-kort i en Motorola-telefon, er det mulig at en bestemt mobiltelefon kan være litt annerledes. Hvis du har problemer med å fullføre oppgaven, kan du vurdere å henvise til mobiltelefon manualen for ytterligere assistanse.