Nnywellness.com

Hvordan du Wire RCA-kabel for flere forsterkere


Hvordan du Wire RCA-kabel for flere forsterkere

Du trenger ikke å betale høye priser har en flott lyd system med flere forsterkere. Wire RCA-kabler for å få oppturer og nedturer av din forsterkere. Det vil ta litt tid og kunnskap til å fullføre jobben, men når du er ferdig vil du merke en forbedring i systemet.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Kobler fra bilbatteriet. Bruk en skrutrekker til å ta av undersiden av dashbordet. Tilgang til baksiden av hodet enheten. Koble til RCA-kabler. Bakken kraft, høyttalerledningen, fjernkontroll og RCA-kabler. Se brukerhåndboken til å bestemme hvilke ledninger fra ledningsnett gå til din fronthøyttalerne. Klipp riktig ledningene på "bil" side av pluggen. Lodding høyttalerkablene til bilen side å koble dem.

• Tilbake til panseret på bilen. Koble strøm ledningen til den positive siden av batteriet. Fjerne mutteren på positive batteriet terminal. Slip koblingen over bolten. Erstatte mutteren og stram. Plass makt ledningen inn i innsiden av bilen ved punching det gjennom brannmuren hvor rattstammen går. Ta ut sikringsskapet. Holde ekstern makt ledningen i sikring sporet. Sett sikringen tilbake i benytter den for å holde wire på plass.

• Bestemme plasseringen for din forsterkere. Kjør makt ledningen, ekstern strøm ledning, høyttalerkablene og RCA kabler til stammen. Fjern døren trimme. Kjøre ledninger under trim. Angi jording. Jordledning må være større enn makt ledningen. Du risikerer å brenne ut din forsterker ellers. Fest RCA kabler til forsterkerne.

• Koble høyttalerkablene til forsterkerne. Bruke begge kanaler for fronthøyttalerne. Feste alle ledningene for tredje amp. Bekreft at gevinst og høy/lav pass filter er ordentlig koblet.

• Tilbake til panseret på bilen og koble batteriet. Slå på radioen. Kontroller at forsterkerne kjører tilstrekkelig kraft til høyttalerne og subs. sikre sub boksen med L-formede braketten og skruer.