Nnywellness.com

Hvordan legge til et blad til en Jeep


Legge en Legg til-en-blad (AAL) til suspensjon av Jeep bør bare gjøres i baksetet. Hvis du har en Jeep med foran bladfjærer og lagt en AAL foran, er det sannsynligvis forårsake problemer med håndtering og gjøre Jeep svært usikker å kjøre. AAL i bakhjulsopphenget brukes ofte til å legge til høyde eller øke lastekapasitet Jeep, og det er mange kits på markedet å velge mellom. Hvis du ikke er sikker på hvilken kit er riktig for din Jeep, snakk med en suspensjon spesialist på en firehjulstrekk butikk for hjelp.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på baksiden av Jeep med en lug skiftenøkkel men ikke fjern dem fra hjulet stenderne. Løft opp bak på Jeep av bakken med en knekt og plassere et sett med jack står under bakre ramme skinnene på Jeep å støtte den.

• Fjerne det lug vanskelige problemer fra hjulet stenderne og fjerne hjulene og dekkene fra Jeep. Plasser en knekt under bakre akselen boliger slik akselen støttes på gjeldende høyden av akselen.

• Finn fire nøtter på akselen u-bolter og fjern deretter med en dyp socket og bryterstangen. Løft U-bolt platen på toppen av bladet våren og ta U-boltene fra rundt akselen.

• Plass to store C-klemmer på våren forpakningen holde kildene fra skille da finne center bolten i våren pack. Fjern mutteren fra center bolten med en skiftenøkkel og lavere jack, slik at aksel å slippe fra kildene.

• Løsne C-klemmer, slik at kildene til langsomt separate. Når pakken er løs, Finn våren som er lengre og kortere enn din legge til-en-blad og sette inn nye bladet mellom dem. Sette inn en ny center bolt gjennom pakken fra bunnen og plasser mutteren på bolten. Stramme til LUN med wrench.

• Heve akslingen med jack og justerer leder av center bolten med hullet i våren puten på akselen. Stramme bolten sentrum til hele pakken er fast så fjerne C-klemmer fra kildene, plasserer U-bolt platen over center bolten og installere et nytt sett med u-bolter rundt akselen.

• Plasser nye U-bolt skiver og nøtter på U-boltene og stramme seg jevnt, bruker et krysser mønster til de er tettsittende socket og ratchet. Dreiemoment U-bolt nøtter til 52 ft-lbs. med en momentnøkkel.

• Gå til motsatt side av Jeep og gjenta prosessen. Installer hjulene og dekkene på baksiden av Jeep, installere det lug vanskelige problemer og stram til de er tettsittende med lug wrench.

• Løft opp bak på Jeep utenfor jack står, fjerne står så Senk bilen til bakken. Stramme det lug vanskelige problemer helt og skyve under Jeep og dobbeltsjekke dreiemoment spec på U-boltene med vekt på suspensjon.