Nnywellness.com

Hvordan erstatte termostaten i en 1991 Ford Ranger


Hvordan erstatte termostaten i en 1991 Ford Ranger

Hvis motoren slam har bygget opp rundt termostaten i 1991 Ford Ranger, har du oppdaget at kjøretøyet har sluttet å produsere varme i hytta. Grunnen lastebilen ikke produserer varme er at Ranger tillater væske til å flyte gjennom motoren ubegrenset. En termostat erstatning vil tillate motoren å riktig regulere mengden av væske går gjennom motoren og gjenopprette lastebilens evne til å varme hytta igjen.

Instruksjoner

• Finn termostaten dekselet ved å spore topp radiator slangen til plasseringen der den kobles til motoren. Metallet boliger at slangen kopler til er termostaten dekselet.

• Fjern termostaten dekselet ved å fjerne to boltene som holder det på inntaket manifold for Ford Ranger og deretter trekke oppover på den.

• Dra gamle termostaten av inntaket manifold for Ranger og erstatte den med en ny. Termostaten må være orientert riktig. Slutten merket "up" stikker ut av motoren.

• Fjern gamle termostat pakning og erstatte den med en ny. Pakningen har hull skåret i det for termostaten dekselet boltene gå gjennom. Plasser hullene i pakningen slik at de justeres etter hullene i inntaket manifold.

• Bolt termostaten dekselet tilbake på inntaket manifold for Ranger.

Tips og advarsler

  • Det er vanlig å bruke RTV pakning sealer i stedet for termostat pakningen. Dette er en personlig preferanse og for ikke å sikre en god tetning mellom termostaten dekselet og inntaket manifold.