Nnywellness.com

Hvor å restaurere iPhone Firmware


Hvor å restaurere iPhone Firmware

ITunes gir iPhone-brukere kan oppgradere iPhone firmware eller gjenopprette den. Hvis du velger "Upgrade", iTunes installerer den nyeste iPhone firmware versjonen og holder dine personlige innstillinger. Velge "Gjenopprett" sletter alle data på telefonen og gjenoppretter fabrikkinnstillingene. Noen brukere velge oppgraderingsalternativet. Hvis du foretrekker å slette alt og starte med en ny kopi av iPhone firmware, Velg gjenopprettingsalternativet i stedet.

Instruksjoner

• Kontroller at du har en Internett-tilkobling og starte iTunes. Hvis iTunes viser en melding tilby å installere den nyeste versjonen av iTunes, klikk "Download iTunes" og la den oppgradere iTunes-programvaren.

• Koble en ende av iPhone USB-kabel til en ledig USB-sporet på datamaskinen. Koble den andre enden av kabelen inn i bunnen av iPhone. En iPhone-ikonet vises i Itunes på venstre side av skjermen i kildelisten.

• Klikk på iPhone-ikonet for å merke den, og deretter kategorien "Sammendrag".

• Klikk «Søk etter oppdateringer.» ITunes vil se etter nyere versjoner av fastvaren. Når den er ferdig vil du se en "Upgrade"-knappen og en "Gjenopprett"-knappen.

• Klikk på "Gjenopprett"-knappen. ITunes vil gjenopprette iPhone firmware og standardinnstillingene. Når gjenopprettingen er ferdig, vil iTunes be hvis du vil gjenopprette innstillingene og innstillingene. Klikk "Ja" Hvis du vil gjenopprette innstillingene, og vente på iTunes å oppdatere iPhone.

Tips og advarsler

  • Hvis du også ønsker å gjenopprette iPhone videoer, musikk, podcaster og nedlastede programmer, synkronisere telefonen som normalt.