Nnywellness.com

Hvor å fastsette en CD-spiller


Selv om de er høy presisjon optiske enheter, gir de fleste CD-spillere problemfri drift i år hvis de ikke er misbrukt. Når noe går galt, er det ofte lett å fikse.

Instruksjoner

• Uregelmessige eller ingen lyd, svak volum, dårlig lydkvalitet. Kontroller alle tilkoblinger til er sikker. Erstatt kabelen kobler CD enheten til mottakeren. Rengjør kontaktene på spilleren og mottaker med elektronikk-grade kontakt renere.

• Plater hoppe. Kontroller at CD er ren og uten riper. Rense laser.

• Plater ikke gjenkjennes etter lasting. Kontroller at plater blir lastet inn på riktig måte. De fleste, men ikke alle spillere laste plater med trykte etiketter øverst. Hvis spilleren har en transport lås (vanligvis en skrue på bunnen av enheten), kontroller at det ikke er engasjert. Rense laser.

• Problemer med døren åpning eller lukking. Kontroller at skuffen-lasting beltet er fortsatt fast og elastisk. Hvis ikke, kan den erstattes med et belte fra en elektronisk deler leverandør. Erstatning skal være lik eller litt større tykkelse og bør passe elegant, men ikke så tett at den påkjenningen motoren. Kontroller om ødelagt eller løse tannhjul og har dem ut. Sjekk for opplagte kilder av forurensning som dyrehår eller fremmedelementer som hindrer betjening av bevegelige deler. Små barn har for vane å sette inn elementer i CD-spillere. Bruk elektronikk-grade kontakt renere å rengjøre døren-posisjon kontaktene.

• Plate nummer ikke vises. Kontroller platen ikke ble satt opp ned. Kontroller hvis platen er skjev, skrapte eller sterkt skadd. Sett inn ny plate for å se hvis platen som forårsaker problemet. Det kan være fukt på laser pickup. At maskinen forblir på i 20 til 30 minutter før du prøver å bruke.

• Fjernkontrollen fungerer ikke. Sollys eller fluorescerende lys kan være i konflikt med fjernkontrollsensoren på CD-spiller. Omplasser CD-spiller eller fluorescerende lys.

Tips og advarsler

  • Koble CD-spilleren fra strømkilden før saken.
  • Se aldri rett inn i linsen på en CD-laser mens enheten er slått på.