Nnywellness.com

Hvordan sette opp en 30GB-Zune


Zune er en bærbar mediespiller som er enkel å bruke og konfigurere ved hjelp av offisielle Zune-programmet. 30GB Zune modellen inneholder alle funksjonene som finnes på andre Zunes. Zune-programvare er inkludert med Zune og tilgjengelig som en gratis nedlasting på webområdet for Zune. Med Zune-programvaren, kan du overføre filer til enheten, behandle innstillinger for Zune og sjekke for Zune firmware-oppdateringer.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere Zune-programvaren hvis du ikke har det allerede. Når installasjonen er ferdig, starter du Zune-programmet.

• Koble Zune å din computer benytter den USB-synkroniseringskabelen. Når veiviseren for ny maskinvare, klikk "Neste". Zune driverne installeres automatisk. Hvis Zune er foreldet, vil du bli bedt om å oppdatere dens firmware.

• Klikk "Neste". Når Zune er bekreftet for å ha den nyeste firmwaren, kan du legge til innhold til Zune. Velg "Synkroniser alle" legge alle kompatible mediefiler på datamaskinen til Zune, eller velg «la meg velge"velge spesifikke filer og mapper. Når du har gjort ditt valg, legges innholdet til Zune.