Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 1967 Mustang døren vindu


Hvordan fjerne en 1967 Mustang døren vindu

Fjerne dørglass fra en 1967 Mustang kan virke som en forvirrende oppgave, spesielt siden det kan ikke noe holde glasset på plass. Bak dørpanelet, er imidlertid to metall vinduet stopp, som vinduet skal fremheves bare så langt. Når du fjerner døren stopper, frigjøres vinduet; men fordi foran vinduet kurver i vinduet vent, må du løsne vinduet vent og vippe den til side. Heldigvis fjerne døren glasset er overraskende enkelt og tar ca 20 minutter.

Instruksjoner

• Fjern seks skruene at sikker rektangulære weatherstripping stykket til toppen av døren jamb, ved hjelp av en flat skrutrekker, deretter trekke weatherstripping stykke utenfor døren.

• Fjerne to bolter at sikker armrest til den indre delen av døren, bruker en socket skiftenøkkel, deretter trekke armrest utenfor døren.

• Fjern den ene skruen i midten av vanlige vindusreferansen og i midten av Interiør dørhåndtak, med en stjernetrekker. Dra håndtakene utenfor døren.

• Lirke dørpanelet av døren, bruker flat-skrutrekker.

• Plasser regulator vindusreferansen tilbake på sitt utstyr på den indre delen av døren. Det er ikke nødvendig å installere håndtaket beholde skruen.

• Rulle vinduet halvveis ned.

• Fjerne bakvinduet stopp. To vinduet stopp er plassert på bunnen av vinduet. Siden av vinduet nærmest inneholder til baksiden av bilen bakre stopp, mens siden av vinduet nærmest fronten av Mustang er foran stopp. Nå gjennom panelet portåpningen og hold bakvinduet stopp. Sette inn en dyp kontakt gjennom tilgang hullet bak den indre delen av døren og fjerne bolten holder bak stopp på plass. Dra vinduet stopp ut av døren.

• Fjerne foran vinduet stopp. Nå gjennom panelet portåpningen og hold den forside vinduet stoppet. Sette inn en dyp kontakt gjennom tilgang hullet på forsiden av den indre delen av døren og fjerne bolten holder den forside stoppet på plass. Dra vinduet stopp ut av døren.

• Løsne tre skruene som fester vinduet vent, med en skiftenøkkel. To bolter er foran vinduet vent mens tredje bolten er på bunnen av det lang metallisk arm som stikker ut fra baksiden av vinduet vent ned lengden på døren.

• Vipp vinduet vent mot fronten av Mustang, så rulle vinduet opp til metall bunnen av vinduet er utsatt. Forstå hver ende av toppen av vinduet og dra vinduet ut av døren. Eventuelt kan du deretter fjerne vinduet vent ved å vri ut sine tre beholde bolter med en skiftenøkkel og dra vinduet vent ut av døren.