Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Clutch brems?


Hvordan fungerer en Clutch brems?

Hva gjør en Clutch brems?

Clutch brems, eller clutch, av en bil er ansvarlig for slik at du kan stoppe uten motor døende. Bilens motor kan publiseres mens bilen er på en fullstendig stopp, og når du begynner å flytte igjen motoren kan trekke bilen frem. Så lenge en bil er på, dreier alltid bilens motor. Når du beveger deg fremover, hjulene er koblet til motoren og blir, også. Når du stopper, hjulene stoppe snu men motoren ikke. Hvis hjulene oppholdt koblet til motoren, ville de føre til at motoren å dø fordi det ikke kunne slå. Clutch lar deg koble overføring fra motoren slik at den ikke dø når du stopper.

Engasjerende Clutch brems

Clutch kobler to aksler i bilen. En som gjør at motoren turn og som lar overføring slå. Når bilen er i bevegelse PCene er koblet og felger og motor samarbeide. For å aktivere overføring og maskinen, må du frigi clutchpedalen og brems eller i en automatisk bil løslate bremsen. Et stykke kalt kobler svinghjulet til motoren mens en annen del kalles trykkplaten kobles til overføring. Når du slipper clutch og/eller brems, trykkplaten kobler overføring til motoren og de begynner å spinne sammen, forårsaker bilen fremover.

Frigjøre Clutch brems

Når du bruker trykk til clutch og/eller bremse i bilen, gjelder kabel eller hydraulisk stempler trykket en utgivelse gaffel som i sin tur vil presse en kaste ut bærer i sentrum av membran våren. Membran våren skyver og trekker trykkplaten bort. Når trykkplaten har nok trykk Bruk, det blir helt frakoblet og motor og girkasse er ikke lenger spinning sammen. Lett trykk vil bare koble den litt, forårsaker bilen å avta. Når fullt trøkk brukes, bilen stopper helt og vil ikke gå til i clutch og/eller brems slippes og trykkplaten kobler girkasse og motor. Gasspedalen av bilen gjelder også trykket hjulene på bilen for å sørge for at den stopper raskt.