Nnywellness.com

Hva kan jeg bruke til å fjerne Tree Sap fra en RV?


Hva kan jeg bruke til å fjerne Tree Sap fra en RV?

Gitt primært fritids-relaterte formålet som de fleste RVs er satt, er sjansene store at tre sap, kalt "pitch" i deler av USA, vil dryppe på overflaten på enkelte punkt. Fjerne sap er viktig for utseendet på bilen, og kan til slutt atrofi Lakkmaling.

Fjerne Tree Sap fra lakk

Fjerne ekstremt klissen substans fra paint uten å skrape er vanskelig; aften plastikk barberblader solgt for formålet kan etterlate merker. Forskjellige kjemikalier er produsert for Bilpleie som fungerer godt, og mest er tilgjengelig fra autoparts midtgangen i supermarkeder, kjøpesentre og oppussing lagre også fra auto butikker. Detaljering leire, tar remover, male rengjøringsmidler og mineral ånder alt arbeidet til en større eller mindre grad og isopropyl alkohol - rensevæske - smelter selv de vanskeligste sap i sekunder. Bruke kjemikalier i henhold til produsentens instruksjoner, med en ren mikrofiberklut. Hvis sap ikke løft innen et par sekunder av gni, bare kaste fuktet klut og holder den over blob av sap i noen minutter, deretter gni igjen. Så snart sap er fjernet, nøytralisere kjemiske med bil sjampo og tørr området.

Fjerne Tree Sap fra RV tak

Gummi RV tak - riktig kalles EPDM eller ethylene propylen diene monomer - bør være vasket normalt og lov til å tørke. Følge opp med et mildt utvannet løsning med blekemiddel og vann, påføres med en klut. Bruke beskyttelseshansker for denne prosessen og ikke pust inn damp. Gni saft gjennomvåt klut, men ikke helle løsningen på taket; Hvis løsningen går ned på siden av RV vil det nesten helt sikkert permanent misfarges maling. For RV takene som er støpt fra glassfiber, malt eller kulturens, bruke fremgangsmåtene i del 1.

Fjerne Tree Sap fra markiser

Rengjøring tre sap fra RV markiser, bruke spesielle produkter utviklet for vinyl eller akryl materialer i markisen er laget av; vanlig husholdning kjemikalier kan gjøre materialet sprø over tid. Passer en skrubbe børstemunnstykket til en hageslange, og bruk kombinasjonen å fjerne atmosfæriske smuss, og tillater på markisen til å tørke. Følge opp ved å bruke mekaniker hånd rengjøringsmiddel, tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger. Hvis denne ikke arbeider bruker en proprietær aerosol fryser spray - solgt for fjerne tyggegummi fra tepper - til tre sap og skalle det av i markisen. Lese instruksjonene og advarslene på beholderen nøye. Hvis du er i tvil om spray, kan bruke isbiter være effektivt, selv om prosessen kan ta lengre tid.

Tips for å fjerne Tree Sap

Tre sap burde bli fjernet så snart det er lagt merke til; dens gluey konsistens bare gjør det vanskeligere å løfte om igjen. Tillate den kjemiske du bruker å trenge sap; energisk gni så snart kjemiske brukes er unødvendig, og kan skade overflate finish. Teste kjemikalier på ikke-kritiske områder først. Bruke kjemikalier vil også fjerne alle voks eller etterbehandling polerer fra malingen overflaten. Erstatte finish så snart som mulig både for utseendes skyld og beskytter fra UV-stråler og atmosfærisk utvasking. Fjerner tjære er en helt annen prosjekt: tjære er oljebaserte og kjemikaliene som brukes til å bryte ned strukturen må nødvendigvis være langt mer aggressiv. Følg alle produsentens instruksjoner og Observer alle advarsler.