Nnywellness.com

Hvordan fjerne motoren fra en Ford Focus


Hvordan fjerne motoren fra en Ford Focus

Fjerne motoren i en Ford Focus er en tidkrevende prosess som krever riktig kunnskap og verktøy. Motoren i en Ford Focus er en standard firesylindret motor. Avhengig av hvordan du kjører din Ford Focus vil avgjøre hvor snart motoren vil brenne på deg. Uansett hvis motoren griper på deg eller du vil oppgradere til en større motor, må motoren Ford Focus fjernes.

Instruksjoner

• Parkere Ford Focus slik at rommet for å få motoren taljen foran motoren. Bruk en fastnøkkel til å fjerne skruene fra hengslene på innsiden av hetten og fjerne hetten. Fjerne negative kabelen av batteriet.

• Tømme Radiatoren væske i en bøtte og fjerne slangene koble radiator til motoren med en skrutrekker. Kuttet slangene hvis de ikke kommer ut. Fjern vifte, spenning wiretrekk og Dynamo. Fjerne sikring bolt fra alle disse komponentene med en skralle. Fjern drivstoff linjer og inntak luft tilførsel.

• Løsne servostyringspumpe med ratchet sett. Fjern aircondition kompressoren og servostyringspumpe. Løsne elektrisk ledningene fra motoren og fjerne dem. Fjerne eksos manifold bruker det ratchet og en skiftenøkkel ta bolter fra hvor motoren er koblet til overføring.

• Løft bilen med en knekt og sette jack står på støtte skinnene å bilen falle på deg. Skyv under the Ford Focus og fjerne starter og eksosrør koblinger bruker ratchet satt til å fjerne skruene som kobler dem til motoren. Fjerne overføring tilkoblinger på tvers-medlemmet bruker Tanga mutteren og ratchet satt til Løsne bolten.

• Fjern skruene fra motor mounts koble motoren til rammen med ratchet sett. Fjern jack står og la bilen. Sikre en tung kjetting til motoren taljen og deretter til begge sider av motoren med en bolt. Trekk motoren ut av bilen nøye. Pass på at du ikke skraper Ford Focus som du tar motoren fra bilen.