Nnywellness.com

Hvordan bruke Kodak Micro SD kortet


Hvordan bruke Kodak Micro SD kortet

Kodak micro SD-kortet er produsert for å brukes som lagringsplass for mobiltelefoner. Selv med den ekstra minnekapasiteten, er micro SD-kortet beregnet på være liten nok å passe inn i en mobiltelefon. På grunn av liten fysisk størrelse har for Kodak micro SD-kortet leses av en datamaskin det settes inn i en micro SD-kortet, som bringer det til SD kort standardstørrelse. En gang i adapteren micro SD-kortet kan settes inn i en kortleser og kan deretter leses av en datamaskin. Kodak micro SD card-adapter er inkludert når du kjøper en Kodak micro SD-kortet.

Instruksjoner

• Fjerne micro SD-kortet fra telefonen ved å forsiktig trykke i på den til den klikker av sine låst stilling. Trekk kortet ut av micro SD-kortspor.

• Ta Kodak micro SD kortet og hold det flatt foran deg, med etikettsiden opp. Slutten av card-adapter som settes inn i datamaskinen har en liten hakk i øvre hjørne. Spor som er akkurat stor nok til å holde SD-kortet er i slutten du setter micro SD-kortet inn.

• Sett inn micro SD-kortet i spor til slutt med etikettsiden opp.

• Kodak micro SD kortet kortet inn kortleseren. Kortet vil fungere i en USB-kortleser, samt en innebygd i kortleseren på datamaskinen.

• Vise filene på din Kodak micro SD-kortet ved å gå til "Start", deretter "Datamaskin" eller "Min datamaskin", klikk på stasjonen som viser minnekortet. Dette kan være oppført som "Diskett" og ha et brev bak det som «H.» Du kan vise filer på micro SD-kortet og slette noen hvis ønskelig med stasjonen åpen.

Tips og advarsler

  • Kodak micro SD kortadapter fungerer med andre merker av micro SD-kort.
  • Berør metallkontaktene på bunnen av micro SD-kort eller kortadapter, som dette kan påvirke hvor godt datamaskinen kan lese dataene.