Nnywellness.com

Hvordan å trekke senderenheten fra en Tank i en 1997 Silverado


1997 Chevy Silverado grunnmodellen ble tilbudt 4.3-liters sekssylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse. Med en maksimal drivstofføkonomi av 20 mpg på motorveien måtte 1997 Silverado være utstyrt med en 25-gallon drivstoff tank å gi en anstendig mengde kjøre tid mellom fyll-ups. Drivstoff-sende enheten ligger i drivstofftanken, som må fjernes tilgang til senderenheten.

Instruksjoner

Fjerning

• Parkere bilen på en plan overflate og sett på parkeringsbremsen. Sted hjulet parkeringsklosser rundt forhjulene. Løft bilen panseret og støtte det med hette prop stangen. Fjern lokket for sikringsskapet og finne drivstoffpumpe stafett; det vil være i raden av reléer nærmest fronten av bilen, på langt passasjerens side av sikringsskapet. Forstå drivstoffpumpe stafett og fjerne den fra sikringsskapet. Start motoren og la den kjøre til den stalls ut for å avlaste brenselet press. Slå tenningsnøkkelen til "Off" posisjon.

• Åpne drivstoff døren og Fjern drivstoff Fyll cap. Plasser Hevert pumpe slangen inn i drivstoff Fyll nakken og mate den i gasstanken. Direkte den motsatte enden av sug pumpe i fem gallon gass kan og avløp drivstofftanken. Fyll hver gass kan "Full" linjen, og bytte til neste gassen kan om nødvendig.

• Løft baksiden av lastebilen i luften med gulvet jack og stedet jack står under bakre ramme skinnene. Senk gulvet jack til baksiden av lastebilen hviler sikkert på jack står. Riste lastebilen å sørge for at det er trygt å arbeide under. Fjerne gulvet jack.

• Ta ut boltene til drivstofftank Shield socket og ratchet og fjerne skjerme fra truck, hvis utstyrt. Løsne klemmen til drivstoff Fyll hals med skrutrekkeren og koble drivstoff filler halsen fra tanken.

• Plasser gulvet jack under midten gasstanken og heve jack armen til det er akkurat nok plass til å passe tre blokken mellom drivstofftanken og jack armen. Plasser tre blokken på jack armen og øke gulvet jack til tre gjør kontakt med tanken, men gjelder ikke press for tanken.

• Fjern alle fire tanken stroppen bolter socket og ratchet. Fjern stropper som drivstoff tank fra lastebilen. Instruere hjelper til å hjelpe i å balansere tanken, og senk gulvet jack inntil det er nok plass til å koble drivstoff pumpe tilkoblinger.

• Koble drivstoff-sending og tilbake linjene med verktøyet rask frakobling. Koble fra drivstofftanken vent slangen fra drivstoffpumpen og koble ledningsnettet fra den drivstoffpumpe elektriske kontakten. Lavere gulvet jack og Skyv drivstofftanken fra lastebilen.

• Installere skiftenøkkel skiftenøkkelen på drivstofftanken låsemutteren. Rotere skiftenøkkel fastnøkkel og drivstoff pumpe låseringen mot klokken til løs med ratchet. Fjern skiftenøkkel skiftenøkkel og Fjern drivstoff sende enhet fra drivstofftanken.

Installasjon

• Installere nye senderenheten O-ring på senderenheten. Lavere drivstoff-sende enheten det plasser. Sikre senderenheten i drivstofftanken ved å dreie låseringen med skiftenøkkel fastnøkkel og ratchet. Skyv drivstofftanken i bilen.

• Løft drivstofftanken på gulvet jack armen og heltre blokk med hjelp fra hjelperen. Instruere hjelperen å balansere drivstofftanken og heve drivstofftanken høy nok til å installere det sende enhet forbindelsen. Skyv drivstoff-sending og returnere linjer på drivstoff sende enhet. Linjene vil gjøre et særpreget Klikk og trekke ikke vekk fra senderenheten når tilkoblet.

• Installere drivstofftanken vent slangen på center uttaket på senderenheten. Skyv drivstoff filler halsen over sine respektive brystvorte på drivstofftanken og stramme klemmen med skrutrekkeren. Øke tanken på plass, mot bunnen av lastebilen sengen. Gjelde ikke noe unødvendig press til bunnen av akvariet.

• Samle drivstoff stroppene på plass og installere bolter hånden stramt. Stram drivstofftanken stroppene i følgende rekkefølge: Skru alle fire skruene til 8 fotpund, deretter til 16 fotpund og 24 fotpund og til slutt til 33 fotpund med momentnøkkel. Lavere gulvet jack og blokk av tre.

• Installer drivstofftanken skjoldet og boltene socket og ratchet, hvis utstyrt. Hell all tidligere tappet gass i drivstofftanken gjennom fyll halsen. Installere drivstoff halsen hetten og stram til den klikker tre ganger.

• Løft baksiden av lastebilen av jack står med gulvet jack. Fjerne jack står under lastebilen. Nedre baksiden av lastebilen å bakken og fjerne gulvet jack.

• Installere drivstoffpumpe stafett i respektive kontakten i sikringsskapet og installere sikring boksen lokket. Slå tenningsnøkkelen til "På" posisjon i 2 sekunder, og slå den deretter tilbake til "Off" posisjon i minst 10 sekunder. Slå tenningslåsen til "På" posisjon og kontrollere eventuelle drivstoff lekkasjer.